Meny

Levende og døde

; Vivian Evelina Øverås (Oversetter)

Virtuost komponert sørgesang som svinger mellom brutalitet og ømhet.

, Stavanger Aftenblad Terningkast 6
I Gwangju i Sør-Korea i 1980 slås et folkeopprør brutalt ned av hæren. Blant de drepte ungdommene leter fjorten år gamle Dong-ho etter sin beste venn. Hvis han finner ham, vil han være levende eller død? Og hva vil skje med Dong-ho selv? Menneskene han blir kjent med, og de som står ham nær, blir alle merket av massakren, enten de er ofre, etterlatte, eller opplever tortur, sensur eller fornektelse i årene etter tragedien som rammet dem. Les mer
Vår pris
179,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

  Kjøp NÅ - få 9 bonuskroner!

Vår pris: 179,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

  Kjøp NÅ - få 9 bonuskroner!

Om boka

I Gwangju i Sør-Korea i 1980 slås et folkeopprør brutalt ned av hæren. Blant de drepte ungdommene leter fjorten år gamle Dong-ho etter sin beste venn. Hvis han finner ham, vil han være levende eller død? Og hva vil skje med Dong-ho selv? Menneskene han blir kjent med, og de som står ham nær, blir alle merket av massakren, enten de er ofre, etterlatte, eller opplever tortur, sensur eller fornektelse i årene etter tragedien som rammet dem.

Fakta

Anmeldelser

Virtuost komponert sørgesang som svinger mellom brutalitet og ømhet.

, Stavanger Aftenblad Terningkast 6

Han Kang er et forfatternavn du bør merke deg! Hennes roman 'Levende og døde' er en viktig bok om et grusomt kapittel i Sør-Koreas historie - og er skrevet på en måte som gjør at du selv føler brutaliteten på kroppen.

, VG Terningkast 5

Sørkoreanske Han Kang setter ord på overgrep som nesten er for vonde til å uttales. Hun gjør det med stø hånd, varmt hjerte og full litterær kontroll.

, NRK P2

En stilmessig og følelsesmessig triumf .. En samtale som vi sjelden hører begge sider av: De levende snakker til de døde, og de døde svarer.

En enestående og forbløffende bok.