Meny

Likblomsten

; John Erik Frydenlund (Oversetter)

Serie: Heloise Kaldan 1

Etterforskningen får vind i seilene da det blir begått enda et drap. Har Anna Kiel slått til igjen, eller finnes det enda én morder der ute? Les mer
Vår pris
99,-
Spar
200,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

  Kjøp NÅ - få 5 bonuskroner!

Vår pris: 99,-
Spar: 200,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

  Kjøp NÅ - få 5 bonuskroner!

Om boka

Likblomsten av Anne Mette Hancock ble en megasuksess da den kom ut i Danmark, og nå er den endelig oversatt til norsk. Den handler om journalist Heloise Kaldan, som er en snartur innom jobben for å delta i et krisemøte. I posthylla finner hun et brev fra noen som hevder å være Anna Kiel. Kiel er hovedmistenkt for drapet på en ung mann fra en respektabel familie. Anna Kiel er på rømmen, og ingen har hørt eller sett noe til henne på flere måneder. 

FOTOGRAFIET
Omtrent samtidig blir politietterforsker Erik Schäfer kontaktet av en eldre kvinne som nylig har kommet hjem fra ferie i Syd-Frankrike. Hun hevder bestemt å ha sett morderen Anna Kiel på et marked. Schäfer er litt skeptisk, men det viser seg at hun til alt overmål har klart å få Anna Kiel med på et feriebilde. Schäfer trekker pusten – det ER faktisk Anne Kiel på bildet. 

BERØRINGSPUNKTET 
Da Heloise tar kontakt med politiet for å fortelle om brevet hun har mottatt, begynner snøballen å rulle. Både den egenrådige politimannen Erik Schäfer og Heloise begynner å grave i Anna Kiel-saken. Hvorfor tar hun kontakt etter så lang tid, og hvorfor akkurat med Heloise? Og hvorfor er brevet fullt av litt gammelmodige, underlige ord og vendinger? Etterforskningen får vind i seilene da det blir begått enda et drap. 

NY DANSK STJERNE
Anne Mette Hancock kommer vi (heldigvis!) til å høre mer fra i årene som kommer, for hun har planlagt flere bøker om Heloise Kaldan. Vi gleder oss til å lese! Dette er solid krim, med et overbevisende persongalleri og et sterkt og overbevisende plott. Likblomsten er en drivende spennende og sterk krim om hevn, rettferdighet og (muligens) tilgivelse. 

Fakta

Om forfatteren

ANNE METTE HANCOCK har en bachelorgrad i historie og er utdannet journalist. Hun er født i Gråsten i 1979, har bodd i USA og Frankrike og har skrevet livsstilsstoff for Berlingske og for flere danske magasiner. I dag bor hun sentralt i København med mann og to barn. Hun er storforbruker av amerikansk krim og thrillere, særlig av favorittene Michael Connelly, Harlan Coben, Gillian Flynn og John Grisham.