Meny
 
Lily Dahls fortryllelse - 
      Siri Hustvedt
    
      Bodil Engen

Lily Dahls fortryllelse

; Bodil Engen (Oversetter)

Hun er 19 år gammel, heter Lily Dahl, og bor og jobber på Ideal Kafé i småbyen Webster i Minnesota. Alt Lily opplever, har tilknytning til kafeen. Fra vinduet sitt kan hun se Edward Shapiro, maleren fra New York, i arbeid med sine lerreter. Les mer
Vår pris
199,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 199,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Hun er 19 år gammel, heter Lily Dahl, og bor og jobber på Ideal Kafé i småbyen Webster i Minnesota. Alt Lily opplever, har tilknytning til kafeen. Fra vinduet sitt kan hun se Edward Shapiro, maleren fra New York, i arbeid med sine lerreter. Ved siden av bor den gamle kvinnen Mabel, som hjelper henne med å innstudere rollen som Hermia i "En midtsommernattsdrøm". Hit kommer Bodler-tvillingene for å spise frokost, to mystiske, skitne menn som driver skraphandel og som er merket for livet av et grusomt drap. Hit kommer også Martin Petersen for å se på Lily, noe hun etter hvert føler som svært truende. Og her spres ryktene om et ukjent lik som ligner på Lily.
"Lily Dahls fortryllelse" kan leses som en kjærlighetsroman, en psykologisk spenningsroman og en utviklingsroman. Det er en tekst om drøm og virkelighet, om identitet og integritet og roller vi spiller, om kjærlighet, sjalusi og magi - akkurat som "En midtsommernattsdrøm."
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Aschehoug
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 260
ISBN: 9788203218286
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: The enchantment of Lily Dahl
Format: 18 x 11 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger