Meny
 

Lukkede rom

; Kjersti Velsand (Oversetter)

I et modernismens Barcelona forbereder matriarken i en av byens mest fremstående familier, innflytningen i et gedigent herskapshus ved den nyetablerte hovedgaten Paseo de Gracia. Det viser seg at husets vegger skjuler hemmeligheter som aldri bør avsløres. Les mer
Vår pris
179,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokklubb-app | Kindle

E-bok
Legg i
E-bok
Legg i
Vår pris: 179,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokklubb-app | Kindle

Om boka

I et modernismens Barcelona forbereder matriarken i en av byens mest fremstående familier, innflytningen i et gedigent herskapshus ved den nyetablerte hovedgaten Paseo de Gracia. Det viser seg at husets vegger skjuler hemmeligheter som aldri bør avsløres. Denne arven fra fortiden er det Violeta, den siste i familierekken, med ett blir nødt til å forholde seg til. En fortid som sett med nåtidens øyne er et puslespill der flere av brikkene stadig mangler ...

Med bred pensel maler Care Santos et imponerende sosialt og historisk bilde av en families historie i Barcelona."Care Santos svinger mesterlig mellom epokene, fra de siste årene i det 19. århundre frem til nåtiden, uten at helheten noen gang blir ødelagt. Karakterene er troverdige og leseren blir hensatt til tidligere tider gjennom et elegant språk. Anbefales på det varmeste!"

Revista Leer"Bokens styrke ligger ikke i ideen eller konseptet, men den ligger i dens evne til å få oss til og endre vårt syn på ting rundt oss og på oss selv. (...) Veldig vakker."

Anna M. Gil, La Vanguardia"Om du er på jakt etter en historie med intrikate familiehemmeligheter, uventede vendinger, sammensatte karakterer, vakker prosa og en flott avslutning, vil Lukkede rom innfri dine forventninger til fulle."

Isabel Marín, Mujer de Hoy"Santos demonstrerer med full styrke hvordan hun fullkomment mestrer fortellerkunsten. Boken er først og fremst et urbant og intimt portrett av en sosial klasse og av byen som muliggjorde dennes fremgang og tilbakeslag. Begge har uten tvil mange lukkede rom å åpne."

María Pilar Queralt del Hierro, Revista Historiay Vida"Disse lukkede rom åpnes mesterlig av Care Santos; rommene dekoreres med utsmykkede dørlister, uten at det gjør at man snubler i emnet."

María Elena Cruz Varela, El MundoCare Santos (Mataró, Barcelona, 1970) har studert juss og spanskspråklig filologi ved Universitetet i Barcelona. I tillegg til romaner, har hun skrevet et par lyrikksamlinger, flere novellesamlinger og en rekke barnebøker. Hun jobber også som litteraturkritiker for avisen El Mundo og har sitt virke både på katalansk og spansk. Lukkede rom er hennes åttende roman og den første som er oversatt til norsk.

Fakta

Hvordan lese denne e-boka?