Meny

Lysningen

; Morten Hansen (Oversetter)

Serie: Tracy Crosswhite 3

Engasjerende politikrim fra Twin Peaks-land.

, Stavanger Aftenblad Terningkast 5
Drapsetterforsker Tracy Crosswhite har et talent og en svakhet for å nøste opp i uløste kriminalsaker. Les mer
Vår pris
332,-
Spar
47,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Vår pris: 332,-
Spar: 47,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Om boka

Drapsetterforsker Tracy Crosswhite har et talent og en svakhet for å nøste opp i uløste kriminalsaker. Etter at hun selv i ung alder opplevde at søsteren ble myrdet, har Tracy gått hardt inn for å sørge for at andre pårørende får løst sakene sine.

I Lysningen prøver Tracy og en gammel klassevenninne å løse en urfolk-jentes 40 år gamle, mistenkelige selvmord. De må grave dypt i historien til en liten landsby, og der finner de mørke, ubehagelige hemmeligheter, som ikke alle er interessert i at skal bli allment kjent. Kan Tracy holde løftet sitt til den døde jentas familie? Eller blir hun det neste offeret?

«Nok en fantastisk historie med drapsetterforsker Tracy Crosswhite ... Crosswhite er en sympatisk, godt utviklet karakter, og hennes neste eventyr kan ikke komme fort nok.»

Library Journal

Robert Dugoni (født i 1961 i Idaho, USA) er en kritikerrost, prisvinnende og bestselgende krimforfatter som er utgitt i mer enn 30 land, og har solgt over fem millioner bøker. I mer enn tre år har han med Tracy Crosswhite-serien ligget på Amazons topp ti-liste i krimsjangeren. I tillegg til politikrimserien om Tracy Crosswhite, har han også skrevet advokat-thriller-serien om David Sloane, samt en rekke frittstående bøker. Også kritikerrost for spionthrilleren The Eighth Sister (2019) og romanen Sam Hell (2018). 

 

Fakta