Meny
 
Magi på Mykonos ; Fra asken til ilden - 
      Tara Pammi
    
      Sarah Morgan

Magi på Mykonos ; Fra asken til ilden

; Sarah Morgan

Serie: Passende parti 6

Magi på Mykonos
Miniserie: Passende parti (6)
Valentina har hele tiden trodd at den sterke tiltrekningen mellom henne og partneren Kairos var ekte, inntil hun oppdager noe forferdelig. Ekteskapet er bare en iskald forretningsavtale mellom Kairos og broren hennes. Les mer
Vår pris
99,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokklubb-app | Kindle

E-bok
Legg i
E-bok
Legg i
Vår pris: 99,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokklubb-app | Kindle

Magi på Mykonos
Miniserie: Passende parti (6)
Valentina har hele tiden trodd at den sterke tiltrekningen mellom henne og partneren Kairos var ekte, inntil hun oppdager noe forferdelig. Ekteskapet er bare en iskald forretningsavtale mellom Kairos og broren hennes. Valentina vegrer seg for å bli hos ektemannen, men før han går med på skilsmisse, krever han at hun gjør en siste innsats i rollen som hustru. Da det begynner å slå gnister mellom dem igjen, får Valentina det vanskelig med å holde på avgjørelsen sin.

Fra asken til ilden
Forkledd som nonne og på flukt fra sin kontrollerende far begir Selene Antaxos seg til Stefanos Ziakas' kontor. Han er den eneste som kan hjelpe henne med å begynne et nytt liv. Da forretningsmannen får høre at den unge, uskyldige kvinnen er datteren til erkefienden hans, tar han henne straks under sine vinger, og raskt feirer Selene sin nyvunne frihet på en stor fest. Men etter altfor mye champagne og en het natt i Stefanos' seng står det klart for henne at hun har gått rett fra asken til ilden.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Harlequin / HarperCollins Nordic
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9789150745894
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Blackmailed by the Greek's vows ; Sold to the enemy
Format: EPUB
Filstr: 2.1 MB
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger