Meny
 
Marco-effekten - 
   Jussi Adler-Olsen
  
   Elisabeth Bjørnson
  
   Øyvind Reisegg

Marco-effekten

; Elisabeth Bjørnson (Oversetter) ; Øyvind Reisegg (Oversetter)

Serie: Avdeling Q 5

Unge Marco er tidlig blitt tvunget inn på en kriminell løpebane av sin onkel Zola. Marco er dyktig, men avskyr alt Zola står for. Og når han oppdager at familien vil gjøre ham til krøpling, ser han ingen annen utvei enn å komme seg vekk så fort som mulig. Les mer
Vår pris
179,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 179,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Unge Marco er tidlig blitt tvunget inn på en kriminell løpebane av sin onkel Zola. Marco er dyktig, men avskyr alt Zola står for. Og når han oppdager at familien vil gjøre ham til krøpling, ser han ingen annen utvei enn å komme seg vekk så fort som mulig. De grusomme realitetene innhenter ham imidlertid da han noen måneder senere konfronteres med en plakat av en savnet mann. Etter dette kjemper Marco ikke bare for sin egen tilværelse, men også for sitt liv. Zola er på sporet av ham. I Avdeling Q virvles Carl, Assad og Rose inn i en sak som trekker farlige tråder til korrupsjon og forbrytelser helt opp på ministernivå og inn i den afrikanske jungelen. "Nok en forrykende thriller fra Jussi Adler-Olsen (...) En kongekrim."
Berit Kobro, VG (terningkast 5)

"TOPP SPENNING (...) like morsom, sprø, svært alvorlig og fartsfylt som sine forgjengere (...) underholdende presisjon og et tempo som er imponerende."
Lars Helge Nilsen, Bergens Tidende (5 påskeegg av 6)

"Mesteren av spenning. Ikke et avsnitt med dødtid! Et hjertelig gjensyn med etterforsker Carl Mørck (...) suverent best i sin klasse. Krim av dette kaliberet skal du lete lenge etter!"
Kristin Øhrn, Brabok
ANMELDELSER:

Terningkast 5 VG
Terningkast 5 VG
Terningkast 5 Adresseavisen
Terningkast 5 Oppland Arbeiderblad

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Aschehoug
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 558
ISBN: 9788203219788
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Marco effekten
Format: 19 x 12 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger