Meny
 
Med bind for øynene - 
      Siri Hustvedt
    
      Mona Lyche Ramberg

Med bind for øynene

; Mona Lyche Ramberg (Oversetter)

Iris Vegan er en fattig student i New York. I sin nøysomme tilværelse, der hun må ta forskjellige strøjobber for å overleve, møter hun en håndfull personer som både fascinerer og skremmer henne. Alle gjør krav på henne utover de grensene hun kan tillate, alle påvirker hennes identitet og oppfatning av seg selv. Les mer
Vår pris
199,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 199,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Iris Vegan er en fattig student i New York. I sin nøysomme tilværelse, der hun må ta forskjellige strøjobber for å overleve, møter hun en håndfull personer som både fascinerer og skremmer henne. Alle gjør krav på henne utover de grensene hun kan tillate, alle påvirker hennes identitet og oppfatning av seg selv. Den mystiske Mr. Morning som er besatt av en drept kvinnes eiendeler, fotografen som lager en nærgående, nesten nifs portrettstudie av Iris, den sterke og senile gamle kvinnen i nabosengen på sykehuset, professoren som Iris får et litterært og erotisk forhold til.

I sin kritikerroste debutroman utforsker Siri Hustvedt identitetens foranderlighet. Hennes hovedperson sliter med å meisle ut sin egen personlighet og å stå imot den makt og underkastelse andre vil påtvinge henne. "Med bind for øynene" er en feminin og erotisk bok, intens og på kanten av det morbide, skrevet med stor intelligens og innsikt.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Aschehoug
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 190
ISBN: 9788203218279
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: The blindfold
Format: 18 x 11 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger