Meny

Mens vi venter på Bojangles

; Agnete Øye (Oversetter)

Boken som har smeltet 300 000 hjerter. Under oversettelse til 30 språk.

En gutt vokser opp med en mamma som skifter navn hver dag, en pappa som forteller skrøner og en afrikansk trane som husdyr. Les mer
Vår pris
272,-
Spar
27,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

  Kjøp NÅ - få 14 bonuskroner!

Vår pris: 272,-
Spar: 27,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

  Kjøp NÅ - få 14 bonuskroner!

Om boka

Boken som har smeltet 300 000 hjerter. Under oversettelse til 30 språk.

En gutt vokser opp med en mamma som skifter navn hver dag, en pappa som forteller skrøner og en afrikansk trane som husdyr. Foreldrene elsker å danse, aller helst til Nina Simones «Mr. Bojangles». De har vendt ryggen til voksenansvar og konvensjoner for å gjøre hver dag til en fest og et eventyr.

Men da skattevesenet banker på døren, sklir moren over grensen til galskap og havner på institusjon. Faren og gutten legger en storartet plan for å få henne ut - og dermed sitt gamle liv tilbake.

Mens vi venter på Bojangles er en sjarmerende og humoristisk oppvekstroman, men ikke uten alvor og dybde. Det handler om den store kjærligheten, frihet - og at vi har våre nærmeste bare på lånt tid.


«Olivier Bourdeaut har skrevet en lystig og gripende roman om galskap.» Jon Rognlien, Dagbladet (terningkast 5)

«... en burlesk og underfundig og underholdende roman ...» Guri Hjeltnes, VG (terningkast 5)

«I Olivier Bourdeauts lille mesterverk av en bok setter en høyt elsket kvinne og mor hver kveld på vinylplaten med Mr. Bojangles for å danse. Hun danser i et forsøk på å glemme det som plager henne ... Man gisper over språket, over kjærligheten til 'dårenes dronning', og ler mens tårene spretter.» Göteborgsposten

Fakta

Bla i boka