Meny

Mirakelbarnet

; Bill Bright ; Gerd M. Mathiesen (Oversetter)

Serie: Kaleb 1

«Bill Bright har inspirert millioner av mennesker med sine ord. Denne fortellingen vil gjøre det samme.»

En foreldreløs gutt vokser opp i et etiopisk kloster. Han har aldri vært utenfor klosterets vegger - i det minste ikke på den måten de fleste ser for seg. Nå må han enten flykte eller dø. Men verden er neppe klar for en gutt som Kaleb. Les mer
Vår pris
244,-
Spar
35,-

Veil. pris: 279,-  (Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 244,-
Spar: 35,-

Veil. pris: 279,-  (Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Om boka

En foreldreløs gutt vokser opp i et etiopisk kloster. Han har aldri vært utenfor klosterets vegger - i det minste ikke på den måten de fleste ser for seg. Nå må han enten flykte eller dø. Men verden er neppe klar for en gutt som Kaleb.

Da flyktningearbeideren Jason Marker tar på seg å føre Kaleb bort fra klosteret, begynner ballen av intriger og farer å rulle. Sammen med Leiah, den fransk-kanadiske sykepleieren som flykter til USA med dem, oppdager Jason for alvor Kalebs unaturlige krefter. Men det gjør også guttens fiender som ikke vil la noe komme i veien for å ødelegge ham. Jason og Leiah kjemper for guttens liv mens verden bryter ut i debatt om hvor guttens kraft kommer fra. Ingen er forberedt på svaret som kommer.

Fakta

Anmeldelser

«Bill Bright har inspirert millioner av mennesker med sine ord. Denne fortellingen vil gjøre det samme.»

«Denne boken er historien om Kaleb, et litet barn som kjente Gud og vandret innfor hans ansikt. Historien om Kaleb vekket en sterk lengsel i meg til å oppleve Guds rike slik Kaleb gjorde. For bare den som tar imot Guds rike som et liten barn, kan komme di»

«Så mye åndelig innsikt pakket inn i ei så spennende historie er ikke hverdagskost. Dette er absolutt en av våre favorittbøker og vi gleder oss over at den blir gjort tilgjengelig igjen. Den skaper lengsel etter å kjenne Gud og leve med han i hverdagen.»

«Eg har jobba i bokhandel i 15 år, og har lest mange bøker. Mirakelbarnet er ei bok som skil seg ut frå mengda. Den er spesiell. Det er den einaste romanen eg har lest om igjen. Denne romanen har alt! Dramatikk, kjærleik, spenning, sorg og fryd, i tillegg»