Meny
 
Mørke dager - 
      Belinda Bauer
    
      André Savik

Mørke dager

; André Savik (Oversetter)

Serie: Småbyen Shipcott 2

Det er midtvinter i Shipcott, et gjennomsiktig samfunn der alle kjenner alle og der ingenting går upåaktet hen. Når en eldre kvinne blir funnet drept i sin egen seng, blir den lokale politimannen Jonas Holly satt på prøve. Les mer
Vår pris
199,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 199,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Det er midtvinter i Shipcott, et gjennomsiktig samfunn der alle kjenner alle og der ingenting går upåaktet hen. Når en eldre kvinne blir funnet drept i sin egen seng, blir den lokale politimannen Jonas Holly satt på prøve. Hvordan har noen greid å komme seg inn og ta livet av kvinnen, uten å etterlate seg et eneste spor?


Jonas blir satt på sidelinjen når en brautende inspektør overtar saken. Det kan dermed se ut som om hans første drapssak er over før den har begynt. Etter hvert skjer det flere drap, og Jonas er redd for at den syke kona hans skal bli drapsmannens neste offer. Han bestemmer seg for selv å finne ut hvem morderen er. Samtidig får han flere anonyme, håndskrevne lapper som gjør narr av innsatsen hans og klandrer ham for det som har hendt. Noen følger med på hvert skritt Jonas tar.

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 344
ISBN: 9788202408466
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Darkside
Format: 19 x 12 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger