Meny
 
Mysterieavenyen - John Irving

Mysterieavenyen

; Halvor Kristiansen (Oversetter)

«... mer enn noe er «Mysterieavenyen» en engasjerende, underholdende og litt alvorlig hyllest til litteraturens fantastiske verden. »

, VG Terningkast 5
Endelig en ny bok fra mesterforfatter John Irving, og denne gangen tar forfatterskapet en ny vending.
Mysterieavenyen er en fargerik fortelling, som gjennom et halvt århundre, på tvers av kontinenter, beretter om en manns dramatiske liv. Les mer
Vår pris
363,-
Spar
36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 363,-
Spar: 36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Endelig en ny bok fra mesterforfatter John Irving, og denne gangen tar forfatterskapet en ny vending.
Mysterieavenyen er en fargerik fortelling, som gjennom et halvt århundre, på tvers av kontinenter, beretter om en manns dramatiske liv.

Juan Diego vokser opp i slummen i Mexico, og etter en turbulent barndom blir han bortadoptert til USA. Der utdanner han seg til lærer og blir etter hvert en suksessrik forfatter.

I boken møter vi en aldrende Juan Diego på reise ut i verden. Med seg i bagasjen er drømmene og minnene hans; om de fattige foreldrene og søsteren Lupe.

Mysterieavenyen sprudler av John Irvings fortellerglede, med hans skakke og eksentriske persongalleri og skildringer, der han våger å ta velkjente elementer inn i ukjent landskap.

John Irving er en av våre mest anerkjente og elskede forfattere, med sterke romaner som Garps bok og I en og samme person bak seg. Med utgivelser i mer en 35 land er han blitt en internasjonal bestselgende forfatter. Mysterieavenyen er hans fjortende roman.

« ... mer enn noe er Mysterieavenyen en engasjerende, underholdende og litt alvorlig hyllest til litteraturens fantastiske verden.» Sindre Hovdenakk, VG
ANMELDELSER:

Terningkast 5 Sindre Hovdenakk, VG

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gyldendal
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 535
ISBN: 9788205487413
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Avenue of mysteries
Format: 21 x 14 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger