Meny

Naboparet

; Inge Ulrik Gundersen (Oversetter)

«Det handler om menneskers hemmeligheter som sakte, men sikkert graves opp i lyset ... Plottet bygges opp skarpt og effektivt og ubarmhjertig. Noe som driver handlingen framover.»

, Trønder-Avisa Terningkast 5
Naboparet er en psykologisk thriller, avhengighetsskapende og klaustrofobisk spennende. Shari Lapena overbeviser til gagns i skildringen av alle foreldres verste mareritt. Les mer
Vår pris
345,-
Spar
34,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

  Kjøp NÅ - få 17 bonuskroner!

Vår pris: 345,-
Spar: 34,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

  Kjøp NÅ - få 17 bonuskroner!

Om boka

Hva vet du om naboene dine? Hva foregår på den andre siden av veggen?

Se for deg at naboen din sier at hun ikke ønsker din seks måneder gamle datter i middagsselskapet. Du må ikke ta det personlig, legger hun til, det er liksom meningen at det skal være en tilstelning for voksne.

Se for deg at barnevakten din dessverre er opptatt, og mannen din forsikrer deg om at det vil gå helt fint. Dere er tross alt naboparet og bor på den andre siden av veggen. Du kommer til å ta med deg babycallen, og du og mannen din veksler på å se til datteren deres en gang i halvtimen.

Se for deg datteren deres sov fredfullt forrige gang du så til henne. Nå er det for lengst midnatt, og vinflasken for lengst tømt. Ytterdøra til huset deres står åpen … og barnesengen er tom. Du har aldri måttet ringe politiet før, men nå ransaker de huset ditt og hvem vet hva de vil finne der?

I den psykologiske thrilleren Naboparet av Shari Lapena, snur sidene seg nesten selv, og det blir dampende hett når forfatteren pirker i de dypeste krokene i sinnet hos alle karakterene. For vet vi egentlig alt om dem vi er glade i? En heseblesende og spennende roman.

«Hvis du ser etter en bok til å forsvinne fullstendig inn i, dette er utvilsomt en bok for deg. Avlys alle andre planer, du kommer ikke til å ville legge den fra deg for noen eller noe.» (https://www.deadgoodbooks.co.uk)

«Naboparet er en morsom og underholdende psykologisk thriller. Og spennende så det holder» Ingvar Ambjørnsen, Dagbladet

«…en real spenningsthriller…» KK

«En trykkoker av en psykologisk thriller» Politiken

«Jeg må si meg enig med Mr. Coben, dette er en veldig vellykket bok, og jeg mener det er en god grunn til at dette er en internasjonal bestselger … Spenningen stiger gjennom boken, jeg koste meg virkelig med denne.» Ann Christin Berg, My Criminal Mind, bokblog

«Den nye thrilleren man har snakket mest om i 2016.» –Stylist

«Provoserende og sjokkerende.» Lisa Gardner, New York Times bestselgende forfatter

«Jeg leste denne boka uten å reise meg, fullstendig revet med av historien. Spenningen er fantastisk skildret og nådeløs!” —Sue Grafton, New York Times bestselgende forfatter

«Utsøkt og forferdelig spennende.» NPR.org

«Plot-drevet page-turner, og selv de mest karakterfokuserte leserne vil finne denne boka vanskelig å legge fra seg.» Booklist

 

Fakta

Anmeldelser

«Det handler om menneskers hemmeligheter som sakte, men sikkert graves opp i lyset ... Plottet bygges opp skarpt og effektivt og ubarmhjertig. Noe som driver handlingen framover.»

, Trønder-Avisa Terningkast 5

«En trykkoker av en psykologisk thriller.»

Politiken Terningkast 5