Meny

Nahrs siste dans

; Ragnhild Eikli (Oversetter)

Nahr er en vidunderlig skikkelse, viljesterk, lidenskapelig, freidig og eventyrlysten. Hun nekter å underkaste seg slik det er forventet av henne, og det gir fortellingen et friskt driv. Hun er bestemt på å finne kjærligheten i en kjærlighetsløs verden, og hennes standhaftige vilje i all motgangen sender en lysstrime av håp inn i de innerste mørke kroker.

Nahr sitter isolert i et israelsk høyrisikofengsel på tiende året. Hun tilbringer dagene med å tenke over hendelsene som har bragt henne dit. Hun drømte om mann, barn og en skjønnhetssalong, men ingenting ble som planlagt. Les mer
Vår pris
332,-
Spar
47,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Kommer til lager 08.07.20

Vår pris: 332,-
Spar: 47,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Kommer til lager 08.07.20

Om boka

Nahr sitter isolert i et israelsk høyrisikofengsel på tiende året. Hun tilbringer dagene med å tenke over hendelsene som har bragt henne dit. 

Hun drømte om mann, barn og en skjønnhetssalong, men ingenting ble som planlagt. Som datter av palestinske flyktninger kom hun til verden i Kuwait på syttitallet. Familien levde i fattigdom, og Nahr tvinges til å overskride sine egne grenser. 

Nahrs historie brenner, av sinne, kjærlighet, ømhet, hjelpeløshet og hat. Menneskene rundt henne strever og kjemper – for anstendighet, rettferdighet, normalitet – alt det vi andre, mer privilegerte mennesker tar for gitt. 

Nahrs siste dans er en roman om kjærlighet til en mann, til en familie, til et land. Og en bok som vil forandre folks måte å tenke på. 

 

Fakta