Meny
 
Natt - 
      Edgar Hilsenrath
    
      Sverre Dahl

Natt

; Sverre Dahl (Oversetter)

«... et verk uten sidestykke, en roman full av nådeløse episoder, bunnløs tragedie og svart latter. (...) Boka fortoner seg som en billedvev der et kollektiv av fortapte sjeler tar ut det siste de har av driftsliv, konkurranseinstinkt og beskyttende humor. En fortvilelsens latter mot en tilstand som sykt nok er hentet fra virkeligheten. Rapportert i grafisk detaljerikdom av en stor dikter – som utrolig nok har vært der og overlevd.»

, Dagbladet Terningkast 6
«Noen ganger så han et lik liggende i søla og tenkte : det var uflaks, gutten min. Han tenkte det uten å føle annet enn en slags triumf uten glede : av å kunne si at det ikke var han som lå der.» Sånn er livet i ghettoen. Les mer
Vår pris
179,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 179,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

«Noen ganger så han et lik liggende i søla og tenkte : det var uflaks, gutten min. Han tenkte det uten å føle annet enn en slags triumf uten glede : av å kunne si at det ikke var han som lå der.» Sånn er livet i ghettoen. En syns ikke synd på folk i denne boka, en verken gråter eller ber. Setningene er korte og scenene ubarmhjertige og korthugde.

«Det er få bøker som har gjort så dypt inntrykk, få bøker jeg har slitt så mye med å lese ferdig, samtidig med at jeg absolutt ikke ville legge den til side.» Bokas redaktør.
ANMELDELSER:

Terningkast 6 Fredrik Wandrup, Dagbladet

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Aschehoug
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 595
ISBN: 9788203375194
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Nacht
Format: 21 x 13 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger