Meny
 

Orakelet

det bibelske jubelårets skjulte mysterier

; Tomas Øvergaard (Oversetter)

«Hvert 50. år feiret jødene sitt jubelår. I dette frigivelsesåret skulle slaver frigis, og jord som var solgt skulle gis tilbake til den som hadde odelsretten. Cahn viser hvordan det har skjedd avgjørende hendelser hvert 50. år i Israels nyere historie. Israelsfolket har odelsretten til sitt land. Gud oppfyller sine løfter selv om de han bruker ikke vet at de er en del av Guds plan. Les selv og forbered deg på å bli målløs! »

Legg ut på en episk reise for å møte mannen som er kalt Orakelet, og som låser opp Åpenbaringenes sju dører. Hver dør åpner flere mysterier som viser deg bibelske hemmeligheter fra fortid, nåtid og fremtid. Les mer
Vår pris
299,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 299,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Om boka

Legg ut på en episk reise for å møte mannen som er kalt Orakelet, og som låser opp Åpenbaringenes sju dører. Hver dør åpner flere mysterier som viser deg bibelske hemmeligheter fra fortid, nåtid og fremtid. Du vil få se ...

Et mysterium som fødtes i en ørken i Midtøsten for mer enn 3000 år siden, og som nå er avgjørende for hendelser i vår egen tid.
Hemmeligheten som knytter ett av vår egen tids mest berømte folkeslag til det som skjedde i eldgammel tid - og som til og med berører en av nåtidens presidenter i USA.
En eldgammel åpenbaring som fastslår nøyaktig hendelser i moderne tid, helt ned til året, måneden og dagen!
Det som nå skjer i verden, det som heretter skal skje, og hva alt fører fram til!

Du vil få møte utlendingen, mannen i den sorte kappen, den tapte by, engler som veiledere og dragen som vekkes opp ... Og du vil finne ut, at alle åpenbaringene er ABSOLUTT VIRKELIGE!

Fakta