Meny
 
På en strand langt borte - Karen Kingsbury

På en strand langt borte

; Karina Loka (Oversetter)

Hun var ei lita jente som ble fanget av en undervannsstrøm i Det karibiske hav, og han var en tenåring fra Østkysten av USA på ferie med familien sin. Han stupte uti for å redde henne, og det skremmende øyeblikket endret livet for dem begge. Les mer
Vår pris
279,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 279,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Hun var ei lita jente som ble fanget av en undervannsstrøm i Det karibiske hav, og han var en tenåring fra Østkysten av USA på ferie med familien sin. Han stupte uti for å redde henne, og det skremmende øyeblikket endret livet for dem begge.
Ti år senere er Jack Ryder en dristig og uredd hemmelig agent for FBI, og Eliza Lawrence bor fremdeles på den vakre øya. Hun er en urørt prinsesse i et kongerike bygd på mørke og ondskap, og nå er hun i ferd med å tvinges inn i et ekteskap med en farlig narkobaron, et ekteskap faren hennes har arrangert.
Når Jack og Eliza møtes denne gangen, oppstår det en kontakt ingen av dem kan forklare. Livet står på spill for dem begge, og nok en gang er innsatsen skyhøy. Klarer de å samarbeide på et komplisert og farlig oppdrag, late som om de er hodestups forelsket - uten å falle for hverandre?
Noen ganger kan det skje mirakler, ikke bare én gang, men to - på en strand langt borte.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Hermon
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 283
ISBN: 9788230215999
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: When we were young
Format: 23 x 15 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger