Meny

På grensen til evigheten

; Monica Carlsen (Oversetter)

Serie: Århundretrilogien 3

På grensen til evigheten er den storslåtte avslutningen på Ken Folletts Århundre-trilogi.Vi følger skjebnene til fem familier, amerikansk, russisk, tysk, engelsk og walisisk, mens de gjennomlever det 20. Les mer
Vår pris
409,-
Spar
40,-

Veil. pris: 449,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

  Kjøp NÅ - få 20 bonuskroner!

Vår pris: 409,-
Spar: 40,-

Veil. pris: 449,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

  Kjøp NÅ - få 20 bonuskroner!

Om boka

Vi følger skjebnen til fem familier, amerikansk, russisk, tysk, engelsk og walisisk, mens de gjennomlever det 20. århundre. Nå har de kommet til en av de mest avgjørende epoker i historien, de enorme politiske, sosiale og økonomiske omveltingene fra 1960-tallet og opp gjennom 80-tallet - med kampen for borgerrettigheter, politiske mord, enorme politiske mønstringer, Vietnam-krig, Berlin-mur, kubanske missiler, Watergate, revolusjon - og rock'n roll.

Follett glemmer aldri at han er forteller.
Jackie J. Cooper, Huffington Post

Den østtyske læreren Rebecca Hoffman oppdager at hun har blitt spionert på av Stasi i årevis, og en impulsiv handling skal få konsekvenser for familien hennes resten av livet. George Jakes dropper en karriere innen forretningsjus for å jobbe i Robert F. Kennedys justisdepartement. Der befinner han seg ikke bare midt i de viktigste hendelsen i kampen for borgerrettigheter, men må også kjempe sin egen, personlige kamp. Cameron Dewar, barnebarnet til en senator, hopper på en sjanse til å bedrive litt offisiell og uoffisiell spionasje for en sak han tror på, men oppdager snart at verden er et mye farligere sted enn han hadde forestilt seg. Dimka Dvorkin, en ung medhjelper for Nikita Krustsjov, blir en medløper for både godt og ondt idet USA og Sovjetunionens kjernefysiske rustningskappløp bringer verden stadig nærmere grensen for total selvutslettelse. Samtidig er hans tvillingsøster Tania i ferd med å finne sin egen vei som kommer til å føre henne fra Moskva til Kuba til Praha til Warszawa - og inn i historien.

Som alltid med Ken Follett er den historiske bakgrunnen briljant undersøkt og fremstilt, plottet handlingsmettet og personene rike på følelser og nyanser. Med lidenskap og en med en mesters hånd leder han oss inn i en verden vi trodde vi kjente, men som nå aldri vil bli den samme igjen.

 

Fakta

Bla i boka