Meny
 
På våre betingelser ; Alt du kan gi - Clare Connelly

På våre betingelser ; Alt du kan gi

; Carol Marinelli

På våre betingelser
Det var tenkt som et arrangert ekteskap, og med det følger visse betingelser. Som for eksempel at partene ikke må bli forelsket i hverandre. Lidenskapen mellom Pietro Morelli og Emmeline Bovington viser seg imidlertid å være så sterk at de begynner å lure på hva de har begitt seg ut på. Les mer
Vår pris
99,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokklubb-app | Kindle

E-bok
Legg i
E-bok
Legg i
Vår pris: 99,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokklubb-app | Kindle

På våre betingelser
Det var tenkt som et arrangert ekteskap, og med det følger visse betingelser. Som for eksempel at partene ikke må bli forelsket i hverandre. Lidenskapen mellom Pietro Morelli og Emmeline Bovington viser seg imidlertid å være så sterk at de begynner å lure på hva de har begitt seg ut på. Men vil de noen gang kunne få et forhold basert på kjærlighet og tillit? Pietro bærer nemlig på en fryktelig hemmelighet.

Alt du kan gi
Sjeik Emir har vært enkemann i ett år og er klar for å se etter en ny kone. Følelsene hans for Amy, barnepiken på slottet, vokser seg sterkere for hver dag, så valget burde være enkelt nok. Han vil mer enn gjerne ha henne som dronning i kongedømmet Alzan og som mor til den sønnen som skal føre slekten videre. Men så avslører Amy at hun ikke kan få barn! Spørsmålet er hvor mye Emir er villig til å ofre for kjærligheten.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Harlequin / HarperCollins Nordic
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9789150745931
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Her Wedding Night Surrender ; Beholden to the Throne
Format: EPUB
Filstr: 2.0 MB
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger