Meny
 
Romas porter - 
      Conn Iggulden
    
      Elisabeth Bjørnson

Romas porter

; Elisabeth Bjørnson (Oversetter)

Serie: Keiseren 1

Romas porter er en actionfylt beretning om spektakulære gladiatorkamper, erobringer som skapte et imperium - og maktkamper og svik som nesten la det samme verdensriket i grus.

Conn Iggulden (født i London i 1971) arbeidet som lærer før han ble forfatter på heltid. Les mer
Vår pris
199,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 199,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Romas porter er en actionfylt beretning om spektakulære gladiatorkamper, erobringer som skapte et imperium - og maktkamper og svik som nesten la det samme verdensriket i grus.

Conn Iggulden (født i London i 1971) arbeidet som lærer før han ble forfatter på heltid. Romas porter er det første av fire bind i en serie kalt Keiseren. Disse bøkene utgis i mer enn tjue land og skal filmes.

Vi følger den unge Gaius Julius Cæsar fra tidlige barneår helt til han blir adelsmann. Gaius og fosterbroren Marcus vokser opp på et gods utenfor Roma, der de forbereder seg på et liv som soldater og ledere. Men en dag mister Gaius faren i et slaveopprør. Han må søke tilflukt hos onkelen Marius i Roma.

«Conn Iggulden behersker sitt stoff elegant og sikkert.»

Svein Johs Ottesen, Aftenposten

« ... vi leser, og vi leser raskt, fordi forfatterens åpenbare glede over stoffet smitter, og spenningsnivået er bra. Og da leser vi nok neste bok også.»
Ørjan Greiff Johnsen, Adresseavisen

Conn Igguldens hjemmeside

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gyldendal
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 390
ISBN: 9788205366718
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Emperor : the gates of Rome
Format: 19 x 12 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

Romas porter er en actionfylt beretning om spektakulære gladiatorkamper, erobringer som skapte et imperium - og maktkamper og svik som nesten la det samme verdensriket i grus. Conn Iggulden (født i London i 1971) arbeidet som lærer før han ble forfatter på heltid. Romas porter er det første av fire bind i en serie kalt Keiseren. Disse bøkene utgis i mer enn tjue land og skal filmes.Vi følger den unge Gaius Julius Cæsar fra tidlige barneår helt til han blir adelsmann. Gaius og fosterbroren Marcus vokser opp på et gods utenfor Roma, der de forbereder seg på et liv som soldater og ledere. Men en dag mister Gaius faren i et slaveopprør. Han må søke tilflukt hos onkelen Marius i Roma.«Conn Iggulden behersker sitt stoff elegant og sikkert.» Svein Johs Ottesen, Aftenposten«… vi leser, og vi leser raskt, fordi forfatterens åpenbare glede over stoffet smitter, og spenningsnivået er bra. Og da leser vi nok neste bok også.»Ørjan Greiff Johnsen, Adresseavisen
Levert av © DnBB AS