Meny
Saturns sønn - 
      Rita Indiana Hernández
    
      Signe Prøis

Saturns sønn

; Signe Prøis (Oversetter)

I «Saturns sønn» følger vi Argenis, en begavet, men svært innbilsk og slesk kunstner som er blitt avhengig av heroin etter å ha gjennomgått en psykose. Flere hendelser fører ham hjem til Santo Domingo, og vel hjemme oppdager han hvordan han kan benytte seg av farens heltestatus i den dominikanske frigjøringsbevegelsen til å få det som han vil - for i det dominikanske maktapparatet er alle like korrupte og maktsyke, og har like lite integritet som ham selv. Les mer
Vår pris
349,-

(Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ventes til lager 30.01.2022

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 349,-

(Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ventes til lager 30.01.2022

I «Saturns sønn» følger vi Argenis, en begavet, men svært innbilsk og slesk kunstner som er blitt avhengig av heroin etter å ha gjennomgått en psykose. Flere hendelser fører ham hjem til Santo Domingo, og vel hjemme oppdager han hvordan han kan benytte seg av farens heltestatus i den dominikanske frigjøringsbevegelsen til å få det som han vil - for i det dominikanske maktapparatet er alle like korrupte og maktsyke, og har like lite integritet som ham selv.

RITA INDIANA HERNÁNDEZ (f. 1977) er forfatter, musiker og performance-kunstner fra Den dominikanske republikk. Hun regnes som en av dagens mest lovende unge karibiske forfattere. Solum Bokvennen har tidligere utgitt «Tjenestepiken til Omicunlé» og «Papi» av Indiana.

NB. Midlertidig omslag.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Solum Bokvennen
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788256021567
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Hecho en Saturno
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger