Meny
 

Selfies

; Erik Krogstad (Oversetter)

Serie: Avdeling Q 7

«Adler-Olsen er en mester i både å legge ut tråder og til å samle dem igjen.»

, Dagbladet Terningkast 5
Adler-Olsen er endelig klar med sitt 7. bind om Avdeling Q. Det danske førsteopplaget er på hele 200.000 eksemplarer! I Selfies gjør han atter en gang det han kan best: å skildre smerten og kampen for å overleve maktesløsheten. Les mer
Vår pris
159,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokklubb-app | Kindle

E-bok
Legg i
E-bok
Legg i
Vår pris: 159,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokklubb-app | Kindle

Om boka

Adler-Olsen er endelig klar med sitt 7. bind om Avdeling Q. Det danske førsteopplaget er på hele 200.000 eksemplarer! I Selfies gjør han atter en gang det han kan best: å skildre smerten og kampen for å overleve maktesløsheten.

Avdelingen står i fare for å legges ned på grunn av lav oppklaringsprosent. Rose er sunket ned i en dypt psykotisk tilstand, knyttet til en mørk fortid. Men snart hoper nye og intrikate saker seg opp for Carl, Assad og Gordon:
Tre unge jenter som lever på sosialstøtte, bestemmer seg for å rane en nattklubb når pengene de får fra det offentlige ikke strekker til. Saksbehandleren deres er ensom, bitter og alvorlig syk. Hun hater de kravstore klientene sine, og legger en djevelsk plan for hvordan hun skal hevne seg på dem.

En eldre kvinne blir funnet drept i Kongens Have. Tilsynelatende er disse hendelsenene helt uavhengige av hverandre, men etter hvert skal det vise seg å være en sammenheng mellom dem.

Nok en gang har Jussi Adler-Olsen skrevet en thriller som holder leseren fast.

Fakta

Hvordan lese denne e-boka?

Anmeldelser

«Adler-Olsen er en mester i både å legge ut tråder og til å samle dem igjen.»

, Dagbladet Terningkast 5

«Her er det full fart over hele linja med både lun og spissfindig humor, og det leveres så velsmurt at alle henger med.»

Berlingske Tidende

«I sjuende bok om antiheltene i Avdeling Q overgår Jussi seg selv som eventyrfortellende krimsjonglør.»

Politiken