Meny
 

Shantaram

; John Erik Frydenlund (Oversetter)

Serie: Shantaram 1

Innblikk i den kriminelle underverdenen, basert på Roberts' dramatiske liv. Les mer
Vår pris
363,-
Spar
36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 363,-
Spar: 36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Lin er på rømmen fra en langtidsdom og søker tilflukt i Bombays slumstrøk. Der oppretter han en improvisert praksis som doktor for 25.000 slumbeboere. En takknemlighetsgjeld til byens ubestridte mafiaboss kaster ham siden ut i et nytt liv som Bombay-mafiaens våpenpusher, smugler og falskner, geriljakriger i Afghanistan og andre eksotiske gjøremål.

Det gode og det onde
Fortellingen tar utgangspunkt i forfatterens egen historie og er blant mye annet en lang kjærlighetserklæring til Bombay og India. Men først og fremst handler Shantaram om et liv og en reise helt i randsonen av hva et menneske kan tåle, om frihetens pris, om betingelsene for en ny begynnelse, om kampen mellom det gode og det onde, om kjærlighet - om de store valg i livet.

Forfatter på rømmen
Forfatteren Gregory David Roberts (f. 1952) ble i 1978 dømt til 20 års fengsel for en serie væpnede ran. Etter to år rømte han fra et høyrisikofengsel på høylys dag og ble Australias mest ettersøkte mann. Ferden gikk til New Zealand, Asia, Afrika og Europa, og åtte av disse årene levde han i Bombay, der denne fortellingen utspiller seg. Han ble arrestert igjen i Tyskland på begynnelsen av 1990-tallet. De første to versjonene av Shantaram ble ødelagt av fangevoktere. Boka er ute på 20 språk og skal filmatiseres med Johnny Depp i hovedrollen.

 

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Press
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 909
ISBN: 9788275472876
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Shantaram
Format: 24 x 17 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger