Meny
 
Silkeormen - Robert Galbraith

Silkeormen

; Heidi Grinde (Oversetter)

Serie: Cormoran Strike 2

«Lite å utsette på denne bortimot perfekte krimfortellingen.»

Adresseavisen Terningkast 6
Da forfatteren Owen Quine forsvinner, kontakter hans kone privatdetektiv Cormoran Strike. Først tror hun bare at han stukket av for seg selv noen dager, det er ikke første gang det skjer. Hun ønsker at Strike skal finne ham og få ham hjem. Les mer
Vår pris
363,-
Spar
36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 363,-
Spar: 36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Da forfatteren Owen Quine forsvinner, kontakter hans kone privatdetektiv Cormoran Strike. Først tror hun bare at han stukket av for seg selv noen dager, det er ikke første gang det skjer. Hun ønsker at Strike skal finne ham og få ham hjem. Men da Strike undersøker saken, blir det klart at det ligger mer bak Quines forsvinning enn kona har trodd. Romanforfatteren har nettopp fullført et manuskript med giftige portretter av nesten alle han kjenner. Hvis boken hadde blitt utgitt kunne liv blitt ødelagt - så det finnes mange mennesker som kan ha ønsket å kneble forfatteren.


Da Quine blir funnet brutalt myrdet under bisarre omstendigheter, blir det et kappløp mot tiden for å forstå motivasjonen til en hensynsløs drapsmann, en morder ulik noen Strike har møtt tidligere ...


Silkeormen er den andre boken i den kritikerroste serien med Cormoran Strike og hans målbevisste unge assistent, Robin Ellacott.

ANMELDELSER:

Terningkast 6 Adresseavisen

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 524
ISBN: 9788202454357
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: The silkworm
Format: 21 x 14 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

«Lite å utsette på denne bortimot perfekte krimfortellingen.»

Adresseavisen Terningkast 6

«(...)du verden så morsomt det er å lese Rowlings drepende (!) og satiriske harselas med litterært snobberi.(...) Med litterær eleganse og på høye hæler går Galbraith-eh-Rowling i fotsporene til Agatha Christie, Dorothy L. Sayers, Ruth Rendell, Minette Walters og P.D. James.»

, VG

«Silkeormen ble oase i en ørken av middelmådighet. Skrivekunsten til Rowling stiller de fleste i skammekroken.(...) Det er lenge siden jeg leste en roman av denne typen, med engelsk vidd og humor (...) En roman til å pakke rundt seg som et varmt ullteppe og kroe seg med, hele påsken.»

, Stavanger Aftenblad

«En spennende og i høyeste grad klassisk historie, men så heter forfatteren da også J.K. Rowling.(...) Nå som det tynnes ut blant de britiske hedersforfatterne innen sjangeren, holder Harry Potters mor den kvalitative underholdningskrimmen i ørene.»

, Dagsavisen

«Galbraith ruller mysteriet ut på en velregissert og stødig måte. Hun tar seg god tid både når det gjelder de fantasifulle karakterbeskrivelseneog den fargerike London-koloritten. Det er noe blomstrende og ornamentalt, noe Harry Potter-aktig over språket, og det gjør Silkeormen til en omfangsrik, spennende og virkelig underholdende kriminalroman.»

, Dagbladet