Meny
 
Sjiraffens tårer - 
   Alexander McCall Smith
  
   Gisken Armand
  
   Toril Hanssen

Sjiraffens tårer

; Gisken Armand (Oppleser) ; Toril Hanssen (Oversetter)

Serie: Damenes detektivbyrå nr. 1 2

Dette er den andre boka i serien om Mma Ramotswe, Botswanas eneste kvinnelige privatdetektiv og innehaversken av Damenes detektivbyrå nr 1. I Sjiraffens tårer blir vi bedre kjent med Precious Ramotswe og hennes utkårede, J. Les mer
Vår pris
299,-

(Nedlastbar lydbok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Lydbokappen

Nedlastbar lydbok
Legg i
Nedlastbar lydbok
Legg i
Vår pris: 299,-

(Nedlastbar lydbok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Lydbokappen

Dette er den andre boka i serien om Mma Ramotswe, Botswanas eneste kvinnelige privatdetektiv og innehaversken av Damenes detektivbyrå nr 1. I Sjiraffens tårer blir vi bedre kjent med Precious Ramotswe og hennes utkårede, J.L.B. Matekoni. Og selvsagt er det nye og spennende detektivsaker på gang.


Mma Ramotswe blir oppsøkt av en amerikansk kvinne, en mor hvis sønn forsvant i Botswana for mange år siden. Mma Ramotswe føler seg ganske sikker på at gutten er død, hennes oppgave blir å finne ut akkurat hva som har skjedd, slik at den stakkars moren kan få ro. Og det skal vise seg at J.L.B. Matekoni har en hushjelp med alt annet enn rent mel i posen. Hun opplever det forestående giftemålet både som en trussel og en fornærmelse, og går til drastiske skritt for å sikre sin posisjon.


"Forførelse kan være et nyttig redskap, ikke minst i litteraturen. Vi nyter. Vi får våre mest lidenskapelige lyster tirret opp og kanskje til og med tilfredsstilt. Så våkner vi fra rusen og oppdager at vi har lært noe nytt, at noen grunnleggende holdninger har fått et alvorlig skudd for baugen. Omtrent slik er opplevelsen av Alexander McCall Smiths bøker om Precious Ramotswe, Botswanas første kvinnelige privatdetektiv.

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Norsk Bokmål
Spilletid: 361 Min.
ISBN: 9788202296827
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Tears of the giraffe
Format: MP3
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger