Meny

Snøhvit må dø

kriminalroman

; Elisabeth Beanca Halvorsen (Oversetter)

Serie: Pia Kirchhoff og Oliver von Bodenstein 1

Tobias har sonet en lang fengselsstraff for drapet på en ung kvinne og kommer hjem til landsbyen. Der møtes han av innbyggernes fiendtlige og mistenksomme blikk. Så forsvinner nok en ung kvinne. Snøhvit må dø av Nele Neuhaus er et nytt og spennende bekjentskap for norske krimlesere. Les mer
Vår pris
99,-
Spar
280,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

  Kjøp NÅ - få 5 bonuskroner!

Vår pris: 99,-
Spar: 280,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

  Kjøp NÅ - få 5 bonuskroner!

Om boka

Presentert av Hilde Røer Johnsrud, redaktør

Det er alltid morsomt å «oppdage» et nytt forfatterskap! Tyske Nele Neuhaus har allerede millioner av lesere i Europa, og endelig kommer bøkene hennes på norsk. Snøhvit må dø er en glitrende kriminalroman, kompleks, troverdig og ikke minst spennende.

Makabert funn
En grå og regntung novemberdag finner noen bygningsarbeidere skjelettet av en ung jente på en gammel, forlatt flyplass. Ikke langt unna blir en eldre kvinne dyttet ned fra en gangbro ved motorveien. Politietterforskerne Pia Kirchhoff og Oliver von Bodenstein oppdager snart at sporene fra begge disse hendelsene peker i samme retning, og etterforskningen leder til fortiden. Mer enn ti år tidligere forsvant to tenåringsjenter, Laura og Stefanie, fra en pittoresk liten småby. Til tross for mangel på sikre bevis var det Stefanies kjæreste, Tobias, som ble funnet skyldig og dømt til fengsel.

... en skikkelig pageturner av en forfatter som behersker sjangerens krav. Ola A. Hegdal, Dagens Næringsliv

Hjemkomsten
Nå har Tobias sonet ferdig og er tilbake i sitt barndomshjem. Der møtes han av innbyggernes fiendtlighet og mistenksomme blikk. Og kvinnen som ble dyttet ned fra gangbroen, er Tobias' mor. Pia Kirchhoff og Oliver von Bodenstein forsøker å bringe klarhet i hva som har skjedd, men møtes av en mur av taushet. Ingen vil snakke med dem. Da nok en jente forsvinner, oppstår det en heksejakt i den lille byen.

Forbrytelse og straff
Snøhvit må dø handler om skyld, soning og tilgivelse, og om hvordan maktstrukturene i et lite samfunn kan hindre at sannheten kommer for en dag. Handlingen i boka bringer tankene til en norsk kriminalsak, der flere personer i alle år har kjent sannheten, uten å si noe.

Snøhvit må dø er Nele Neuhaus' gjennombruddskrim, og den første av bøkene hennes som er oversatt til norsk. Forhåpentlig trenger vi ikke vente så lenge på neste bok - god krimpåske!

 

En følelsesladd sidevender, drevet av uventede vendinger. Kirkus Reviews

Denne romanen er sprekkeferdig av konspirasjoner, knep og en rå avsløring av uskjønne sjeler. USA Today

Snøhvit må dø er full av uventede vendinger, og slutten er uovertruffen - en skikkelig god bok å slappe av med. The Guardian

Fakta

Medlemsblad