Meny
 
Sommerhuset - Viola Shipman

Sommerhuset

; Kurt Hanssen (Oversetter)

Den perfekte feriebok - om familiebånd, nye sjanser, småbyliv og følelsen av sand mellom tærne.Adie Lous ektemann har aldri forstått de dype følelsene hun har for det forfalne sommerhuset ved Lake Michigan som hun arvet fra besteforeldrene. Les mer
Vår pris
199,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 199,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Den perfekte feriebok - om familiebånd, nye sjanser, småbyliv og følelsen av sand mellom tærne.Adie Lous ektemann har aldri forstått de dype følelsene hun har for det forfalne sommerhuset ved Lake Michigan som hun arvet fra besteforeldrene. Men når ekteskapet går i stykker og sønnen flytter ut, gir de lykkelige minnene hun har fra huset håp om lysere tider. Hun er fast bestemt på at ektemannens sidesprang ikke skal knekke henne, og med ett står det klart for henne hva som må gjøres: Hun må skape et nytt liv, og hun må pusse opp sommerhuset, planke for planke.


Men å bygge det nedslitte huset om til et idyllisk vertshus er ikke lett som det ser ut som på TV, det er litt for mange uforutsette utgifter og krevende gjester. Men etter hvert som sommerhuset blir ferdig, føler også Adie Lou seg bedre. Sakte, men sikkert finner hun tilbake til livet, og oppdager at det finnes magi i hver eneste solnedgang og hvert eneste sandslott.

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 375
ISBN: 9788202627188
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: The summer cottage
Format: 21 x 13 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger