Gigantsalget er utvidet: inntil -80 %
Min side Kundeservice Bli medlem

Spionen

roman

«Hvem hadde trodd at Paulo Coelho skulle skrive en vaskeekte historisk roman om Mata Hari? (...) Det er ikke ueffent gjort, sidene flyr. Her er både fine tidsbilder fra Paris da byen var verdens hovedstad og nok av coelhoelske livsvisdomsbetraktninger.»

Aslak Nore, A-magasinet

Hennes eneste forbrytelse var å være en fri og selvstendig kvinne Da Mata Hari kom til Paris, hadde hun bare det hun gikk og sto i. Snart ble hun feiret som den mest elegante kvinnen i byen. En danser som sjokkerte og gledet publikum, en kurtisane som var fortrolig med tidens rikeste og mektigste menn. Les mer

249,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Hennes eneste forbrytelse var å være en fri og selvstendig kvinne Da Mata Hari kom til Paris, hadde hun bare det hun gikk og sto i. Snart ble hun feiret som den mest elegante kvinnen i byen. En danser som sjokkerte og gledet publikum, en kurtisane som var fortrolig med tidens rikeste og mektigste menn. Men da mistenksomheten som gjennomsyrte et krigsherjet land tok overhånd, kom Mata Haris livsstil i søkelyset. I 1917 ble hun anholdt på hotellrommet sitt på Champs Élysées og anklaget for spionasje. Gjennom Mata Haris siste brev forteller Spionen den uforglemmelige historien om en kvinne som brøt tidens konvensjoner og betalte dyrt for det. «Jeg vet ikke om man i fremtiden kommer til å minnes meg, men jeg håper man i så fall ikke vil oppfatte meg som et offer, men som en som var modig i all sin ferd og uten frykt betalte prisen som måtte betales.»

Detaljer

Forlag
Bazar
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788280878007
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Originaltittel
A espiã

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Hvem hadde trodd at Paulo Coelho skulle skrive en vaskeekte historisk roman om Mata Hari? (...) Det er ikke ueffent gjort, sidene flyr. Her er både fine tidsbilder fra Paris da byen var verdens hovedstad og nok av coelhoelske livsvisdomsbetraktninger.»

Aslak Nore, A-magasinet

«Coelho beviser med Spionen sin sans for timing og populære temaer: 15. oktober neste år er det 100 år siden Mata Hari ble henrettet. Boka vil trolig ikke være den eneste nye om denne gåtefulle kvinnen. Men absolutt en av de beste.»

Westfälische Nachrichten

«Coelho kaster nytt lys over en livshistorie, men vi sitter igjen med følelsen av at ingen helt har fått taket på henne ennå. Mata Hari forblir et mysterium.»

KK

«Coelho kaster nytt lys over en livshistorie, men vi sitter igjen med følelsen av at ingen helt har fått taket på henne ennå. Mata Hari forblir et mysterium»

KK

«Det er ikke ueffent gjort, sidene flyr. Her er både fine tidsbilder fra Paris da byen har verdens hovedstad og nok av coelhelske livsvisdomsbetraktninger.»

A- magasinets krimekspert Aslak Nore

Medlemmers vurdering

P
Per Jandal – 16.06.2017

– Hun ble misbrukt av menn fra hun var ung.Så snudde hun dette til sin fordel.Men så traff hun en av fiendens menn.Paris ville statuere et eksempel og henrettet henne for spionasje.Hun var i feil by til feil tid.Spennende!

I
Ingrid – 12.02.2017

– Spionen

S
Siri – 09.11.2016

– Spennende bok som godt kunne vært litt lengre.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Spionen:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv