Meny

Sthlm delete

; Inge Ulrik Gundersen (Oversetter)

Serie: Teddy og Emelie 2

«... har skrevet en bortimot perfekt thriller (...) Ingen skildrer det skandinaviske sosialdemokratiets skyggesider som ham.»

, Dagbladet Terningkast 6

Det blir et nytt møte med Emelie og Teddy, det umake paret vi ble kjent med i Vip-rommet.En alarm utløses og en vekter blir tilkalt til et hus på Värmdö. Les mer

Vår pris
345,-
Spar
34,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

  Kjøp NÅ - få 17 bonuskroner!

Vår pris: 345,-
Spar: 34,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

  Kjøp NÅ - få 17 bonuskroner!

Om boka

Det blir et nytt møte med Emelie og Teddy, det umake paret vi ble kjent med i Vip-rommet.En alarm utløses og en vekter blir tilkalt til et hus på Värmdö. Der venter det ikke noe vanlig innbrudd, men et lik: et menneske er blitt massakrert. En ung mann blir funnet hardt skadd i nærheten av åstedet, og han blir mistenkt for drapet. Emelie Jansson påtar seg i hemmelighet å være hans forsvarer, til tross for at sjefen hennes i advokatbyrået er imot det.Hvem er den drepte på Värmdö? Og hvorfor er det så mange spor som leder til Mats Emanuelsson, mannen som Teddy kidnappet for lenge siden? Mens Emelie i hemmelighet begynner å nøste i saken, tvinges Teddy til å konfrontere sin egen fortid. Snart blir de dratt inn i et høyt spill som får voldsomme konsekvenser for dem alle.... har skrevet en bortimot perfekt thriller (...) Ingen skildrer det skandinaviske sosialdemokratiets skyggesider som ham.
Torbjørn Ekelund, terningkast 6
Jens Lapidus er suveren til å holde en ganske innfløkt intrige sammen, og han skyr ingen virkemidler. Her er det nok av action, handlekraftige kvinner og svikefulle menn.
Sindre Hovdenakk, VG
Fakta

Bla i boka