Meny

Størst av alt

et rettssalsdrama

; Hedda Sandvig (Oppleser) ; Monica Carlsen (Oversetter)

Alt er slett ikke som det skal være i Sveriges rikeste strøk. Men det meste stemmer i Malin Persson Giolitos roman.

, BOK365 Terningkast 6
Størst av alt er et drama så godt skrevet at den blåser leseren av banen fra første side. De rikeste rike og de aller nederst på rangstigen trenger sjelden å møtes. Bare på Djursholms almenne gymnas. Fem tenåringer og en lærer som vil det beste. Les mer
Vår pris
279,-

(Nedlastbar lydbok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Lydbokappen

  Kjøp NÅ - få 14 bonuskroner!

Vår pris: 279,-

(Nedlastbar lydbok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Lydbokappen

  Kjøp NÅ - få 14 bonuskroner!

Om boka

Størst av alt er et drama så godt skrevet at den blåser leseren av banen fra første side. De rikeste rike og de aller nederst på rangstigen trenger sjelden å møtes. Bare på Djursholms almenne gymnas. Fem tenåringer og en lærer som vil det beste. Det ender med en katastrofe. Ni månder senere stilles atten år gamle Maja for retten. Det er hevet over enhver tvil at Maja skjøt og drepte kjæresten sin Sebastian og bestevenninnen Amanda. Og han som ble hardt skadd, men overlevde, Samir, hva har han å si om Majas rolle? Størst av alt er på mange måter et portrett av Sverige i dag, samtidig som det er en hjerteskjærende skildring av forholdet mellom foreldre og barn, og det å være ung. Kåret til Årets beste svenske kriminalroman av Svenska Deckarakademin: «Et originalt fortalt psykologisk rettssalsdrama i et skarpt og engasjerende språk»

Fakta

Hvordan høre denne lydboka?

Anmeldelser

Alt er slett ikke som det skal være i Sveriges rikeste strøk. Men det meste stemmer i Malin Persson Giolitos roman.

, BOK365 Terningkast 6

Størst av alt er en spennende, velskrevet roman om umoden kjærlighet og et trekantdrama som munner ut i en grusom massakre. (...) ... skremmende virkelighetsnær, gysende, medrivende - og overraskende.

, VG Terningkast 5

Malin Persson Giolito går sin far G.W. Persson en høy gang.

, Dagbladet Terningkast 5

Svensk krimsuksess er sterke saker (...) Et av bokens fortrinn er nettopp det skarpe og skånselløse blikk på samfunnsstrukturenes betydning for personlighetsutviklingen. Ja, Malin Persson Giolito har et slikt overgripende perspektiv som ofte er mangelvare i en norsk kontekst ...

, Aftenposten

Få bøker har grepet meg så sterkt som de siste sidene av Malin Persson Giolitos "Størst av alt."

La meg si det med det samme: Dette er en forferdelig god bok.

Jeg var hekta etter første side. Jeg leste som om jeg var hypnotisert. Dette er en eksepsjonell roman, en som ligger langt over det som vanligvis utgis i krimsjangeren.