Meny
 
Store overskrifter ; Bare du og jeg - Sarah Morgan

Store overskrifter ; Bare du og jeg

; Fiona Harper

Store overskrifter
Sicilias hete menn (2/8)

For skuespilleren Taylor Carmichael er et godt rykte viktig. Men et kort møte med playboyen Luca Corretti, en flaske champagne og en altfor trang kjole, er alt som trengs for at paparazzifotografene skal få skandalebildene sine. Les mer
Vår pris
79,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokklubb-app | Kindle

E-bok
Legg i
E-bok
Legg i
Vår pris: 79,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokklubb-app | Kindle

Store overskrifter
Sicilias hete menn (2/8)

For skuespilleren Taylor Carmichael er et godt rykte viktig. Men et kort møte med playboyen Luca Corretti, en flaske champagne og en altfor trang kjole, er alt som trengs for at paparazzifotografene skal få skandalebildene sine. Den arrogante og bekymringsløse Luca bryr seg ikke det dugg om sladderpressen, men Taylor koker av sinne. For ikke å tape ansikt, gir hun journalistene overskriften: Corretti gifter seg med filmstjernen Carmichael!. Og det uten at ekteskapsmotstanderen Luca vet om hennes trekk.

Bare du og jeg

De siste årene har vært tøffe for Kelly Bradford. Nå lever hun for de to små guttene sine, og satser alt på den nye jobben. Menn og såkalt kjærlighet har hun fått nok av. Men det er noe spesielt med sjefen hennes, Jason Knight. Ikke bare trekker han seg unna når hun fyrer av sine sylkvasse kommentarer, han lar henne også kjenne etter hvor vidunderlig livet faktisk kan være. Da de to drar på en jobbreise til New York, faller alt på plass. Kan Kelly være modig nok til å slutte å kjempe imot og i stedet omfavne livet og kjærligheten?
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Harlequin / HarperCollins Nordic
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9789150737981
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: An invitation to sin ; The rebound guy
Format: EPUB
Filstr: 1.8 MB
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger