Meny

Syndenes forlatelse

; Christian Rugstad (Oversetter)

«Intenst spennende, velskrevet og fylt med mennesker du bryr deg om.»

, VG Terningkast 5
Etter fire års stillhet fra spenningsmesteren John Hart, er Syndenes forlatelse en etterlengtet utgivelse som innfrir til fulle. I USA var førsteopplaget på hele to millioner bøker, og anmeldelsene har vært utelukkende gode. Les mer
Vår pris
345,-
Spar
34,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

  Kjøp NÅ - få 17 bonuskroner!

Vår pris: 345,-
Spar: 34,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

  Kjøp NÅ - få 17 bonuskroner!

Om boka

Elizabeth Black er en omstridt helt, politikvinnen som egenhendig reddet en ung jente fra en låst kjeller og drepte to brutale kidnappere. Redningsaksjonen som ga henne heltestatus i pressen har gjort henne nesten immun mot kritiske stemmer internt i politiet – selv om det er mange ubesvarte spørsmål etter hendelsen. Leserne skjønner raskt at Elizabeth Black også er en kvinne med en fortid og en hemmelighet. Og hun er ikke den eneste som hegner om sine hemmeligheter ...

Frigivelsen
Politimannen Adrian Wall blir endelig løslatt etter tretten års fengsling for drapet på sin kone – et drap han kanskje ikke har begått. Som alle politifolk som havner i fengsel, har disse årene vært langt fra enkle. Den første han møter utenfor murene er en fjortenåring som venter på ham med en revolver for å hevne drapet på sin mor. Men gutten er Adrians minste problem – han erkjenner snart at livet faktisk var tryggere i fengsel.

Et nytt offer
Mens alle på hver sin måte søker syndenes forlatelse, blir et lik svøpt i mykt lin oppdaget på alteret i en forlatt kirke dypt inne i skogen. Var Adrian Wall likevel skyldig, og har han nå begått et nytt drap? Det ser mørkt ut for Adrian.

Lysende krim
Det er stadig flere lesere som oppdager John Harts forfatterskap. Syndenes forlatelse ble også møtt med stående ovasjoner av anmelderne, både i USA og her hjemme. «En perfekt kombinasjon av familietragedie, drap, hevn og bitre politifolk i en amerikansk sørstatsby», skriver Asbjørn Slettemark i A-magasinet. Vi er helt enige – og oppfordrer alle krimlesere til å sette av noen timer i selskap med Elizabeth Black. Dere vil ikke angre!

Fakta

Bla i boka

 

Om forfatteren

John Hart har solgt et sekssifret antall bøker i Norge og er den eneste forfatteren som har vunnet den høythengende Edgar-prisen for beste roman to ganger på rad. (Det siste barnet og Ved elven). Hans bøker er oversatt til 30 språk og solgt til over 70 land. Hart gjør spenning til stor litteratur med sin poetiske penn og overbevisende skildringer av dypet i mørke menneskesinn og avsidesliggende samfunn i sørstatene.

Anmeldelser

«Intenst spennende, velskrevet og fylt med mennesker du bryr deg om.»

, VG Terningkast 5

«God og fascinerende historie ... en grøssende fryd»

Varden Terningkast 5

«Den første tredjedelen av Syndenes forlatelse er det tettest sydde plottet jeg har lest på årevis en perfekt kombinasjon av familietragedie, drap, hevn og bitre politifolk i en amerikansk sørstatsby... Elizabeth Black den beste karakteren du treffer i en spenningsroman i 2016.»

, A-magasinet

«En kraftprestasjon fylt av levende, avgrunnsdype skikkelser, en kombinasjon av intens spenning, stemningsfulle skildringer og litterært mesterskap.»