Meny

Syndenes forlatelse

; Christian Rugstad (Oversetter)

Intenst spennende, velskrevet og fylt med mennesker du bryr deg om.

, VG Terningkast 5
Elizabeth Black er en omstridt helt, politikvinnen som egenhendig reddet en ung jente fra en låst kjeller og drepte to brutale kidnappere. Men hun er også en kvinne med en fortid og en hemmelighet. Og hun er ikke den eneste. Les mer
Vår pris
179,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokklubb-app | Kindle

  Kjøp NÅ - få 9 bonuskroner!

Vår pris: 179,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokklubb-app | Kindle

  Kjøp NÅ - få 9 bonuskroner!

Om boka

Elizabeth Black er en omstridt helt, politikvinnen som egenhendig reddet en ung jente fra en låst kjeller og drepte to brutale kidnappere. Men hun er også en kvinne med en fortid og en hemmelighet. Og hun er ikke den eneste. Politimannen Adrian Wall blir endelig løslatt etter tretten års fengsling og mishandling for et drap han kanskje ikke har begått. Den første han møter utenfor murene er en fjortenåring som venter på ham med en revolver for å hevne drapet på sin mor. Men gutten er Adrians minste problem - han erkjenner snart at livet var tryggere i fengsel. Og mens de alle på hver sin måte søker syndenes forlatelse, blir et lik svøpt i mykt lin oppdaget på alteret i en forlatt kirke dypt inne i skogen.

«Sidene blar seg selv, nesten ufrivillig. Hart skriver iblant ren poesi.» - Examiner.com

«En gripende, troverdig historie som ikke gir deg fred før den siste setningen.» - Washington Post

Fakta

Hvordan lese denne e-boka?

Anmeldelser

Intenst spennende, velskrevet og fylt med mennesker du bryr deg om.

, VG Terningkast 5

God og fascinerende historie ... en grøssende fryd

Varden Terningkast 5

Den første tredjedelen av Syndenes forlatelse er det tettest sydde plottet jeg har lest på årevis en perfekt kombinasjon av familietragedie, drap, hevn og bitre politifolk i en amerikansk sørstatsby... Elizabeth Black den beste karakteren du treffer i en spenningsroman i 2016.

, A-magasinet

En kraftprestasjon fylt av levende, avgrunnsdype skikkelser, en kombinasjon av intens spenning, stemningsfulle skildringer og litterært mesterskap.