Meny
 
Tasmin - 
      Angela Hunt
    
      Karina Loka

Tasmin

kvinnen fra Kana i Galilea

; Karina Loka (Oversetter)

Serie: Veien til Jerusalem 1

«Veien til Jerusalem» er en serie som handler om ekte kvinner som møtte Jesus. Bibelen forteller ikke så mye om menneskene i Frelserens nærhet, men med inngående studier i både historie og teologi, maler Angela Hunt et fantastisk spennende og interessant bilde med historisk troverdige romanskikkelser. Les mer
Vår pris
149,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 149,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

«Veien til Jerusalem» er en serie som handler om ekte kvinner som møtte Jesus. Bibelen forteller ikke så mye om menneskene i Frelserens nærhet, men med inngående studier i både historie og teologi, maler Angela Hunt et fantastisk spennende og interessant bilde med historisk troverdige romanskikkelser. I første bok følger vi Tasmins vandring i Jesu fotspor, og hvordan denne reisen forandrer livet hennes.

Tomas og Tasmin, tvillingene som er hyret inn for å arrangere en bryllupsfest i Kana, bekymrer seg når verten går tom for vin - helt til en gjest sier til Tasmin at hun skal be tjenerne om å fylle vannkrukkene ved porten med vann fra sisternen. Motvillig går hun med på det og blir forundret når regnvannet forvandles til den beste vinen folk noen gang har smakt i Kana.

Når Tomas impulsivt bestemmer seg for å følge læreren fra Nasaret, begynner han og Tasmin å krangle - siden tvillingene har vært sammen helt siden før fødselen nekter Tasmin å akseptere at hun mister ham til en juksemaker og oppvigler. Med hjelp fra Judas, en av brødrene til Yeshua fra Nasaret, bestemmer hun seg for å dra etter nasareerens gruppe. Hun er fast bestemt på å gjøre det som skal til for å reparere det ødelagte forholdet til broren og bringe ham hjem igjen.

I Det gamle og Det nye testamentet finner vi fullt av historier om modige menn, men bemerkelsesverdig få tapre kvinner. Det er ikke så overraskende, for de inspirerte forfatterne kunne ikke gjenfortelle historiene til hver eneste mann, kvinne og barn som møtte Gud.

Men selv om det bare er skrevet ned noen få historier om kvinner, er de likevel verdt å grunne på. I denne serien får vi beretninger om ekte kvinner som møtte Jesus, som var en del av familien Hans eller som levde tett på mennene som fulgte Ham.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Hermon
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 335
ISBN: 9788230216149
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Daugher of Cana
Format: 23 x 15 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger