Meny

Tørk aldri tårer uten hansker

1. Kjærligheten

; John Erik Frydenlund (Oversetter)

Serie: Tørk aldri tårer uten hansker 1

Jonas Gardells gripende historie om da aids kom til Sverige og Stockholm på 1980-tallet. Les mer
Vår pris
345,-
Spar
34,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

  Kjøp NÅ - få 17 bonuskroner!

Vår pris: 345,-
Spar: 34,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

  Kjøp NÅ - få 17 bonuskroner!

Om boka

Når Rasmus går av toget på Stockholm sentralstasjon i september 1982, forlater han bygda Koppom for godt. Ung og vakker kaster han seg ut i homo-utelivet i hovedstaden.

Benjamin er Jehovas vitne. Ivrig går han fra dør til dør for å fortelle om Gud. Ingenting kan rokke ved hans tro. Helt til han ringer på hos Paul, den varmeste, morsomste og mest bitchy bøgen Gud noen sinne har skapt.

På julaften, når snøen laver ned over byen, treffes Rasmus og Benjamin, og alt forandres.

Det som fortelles i denne boka, har skjedd. Dette er Jonas Gardell og hans venners historie. Mange døde, Jonas Gardell var en av dem som overlevde. NRK viser seriesuksessen fra SVT høsten 2013.

Gardell skriver med en intensitet som tar balletak på leseren, alvoret i faktaoppramsingene er så dypt at uten humor og kjærlighet ville boken vært kun et kampskrift.
May Grethe Lerum, VG

Fakta

Om forfatteren

Jonas Gardell (f. 1963), er forfatter, komiker, dramatiker og æressdoktor i teologi. I 1985 debuterte han med Passionsspelet og har siden utgitt en rekke bøker. Tv-serien basert på Tørk aldri tårer uten hansker ble et fenomen da den ble vist på svensk tv. Høsten 2013 sendes den på NRK.