Meny
 
Trærnes privatliv - 
      Alejandro Zambra
    
      Øyunn Rishøi Hedemann

Trærnes privatliv

roman

; Øyunn Rishøi Hedemann (Oversetter)

«Trærnes privatliv» er historien om én lang natt, natten Julián passer stedatteren mens de venter på at moren skal komme hjem fra tegnekurs. Julián bestemmer seg for å fortelle nattahistorie helt til moren kommer hjem, for å berolige stedatteren. Les mer
Vår pris
299,-

(Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 299,-

(Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

«Trærnes privatliv» er historien om én lang natt, natten Julián passer stedatteren mens de venter på at moren skal komme hjem fra tegnekurs. Julián bestemmer seg for å fortelle nattahistorie helt til moren kommer hjem, for å berolige stedatteren. Det tar imidlertid ikke lang tid før Julián selv begynner å bli urolig, og nattahistorien blir like mye et tidsfordriv for å stagge egen bekymring.

«Trærnes privatliv» er en flytende fortelling i klassisk Zambra-stil, hvor forfatteren reflekterer over forholdet mellom livet, kunsten og kjærligheten, og hvor assosiasjonene driver fortellingen fremover. «Trærnes privatliv» ble nominert til Prix du Marais i 2010 og International Dublin Literary Award i 2012.

ALEJANDRO ZAMBRA (født 1975 i Santiago de Chile) regnes som en av de mest markante stemmene i den nye generasjonen latin- amerikanske for fattere. Han har mottatt en rekke priser for sine bøker, inkludert den chilenske kritikerprisen. Kortromanen «Bonsai», novellesamlingen «Mine dokumenter» og «Delprøve i språklige ferdigheter» er tidligere utgitt på Solum Bokvennen.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Solum Bokvennen
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 94
ISBN: 9788256021871
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: La vida privada de los árboles
Format: 22 x 14 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger