Meny
 
Under mistelteinen ; Lang vei hjeml - 
      Maureen Child
    
      Robyn Grady

Under mistelteinen ; Lang vei hjeml

; Robyn Grady

Under mistelteinen
Sam Henry har ikke kommet over tapet av sin kone og sønn og distanserer seg fra all lykke, kjærlighet og julefeiring. Men så tråkker den nye husholdersken hans Joy og datteren hennes Holly over terskelen, og huset fylles av liv og latter. Les mer
Vår pris
99,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokklubb-app | Kindle

E-bok
Legg i
E-bok
Legg i
Vår pris: 99,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokklubb-app | Kindle

Under mistelteinen
Sam Henry har ikke kommet over tapet av sin kone og sønn og distanserer seg fra all lykke, kjærlighet og julefeiring. Men så tråkker den nye husholdersken hans Joy og datteren hennes Holly over terskelen, og huset fylles av liv og latter. Å bo med Joy tenner en gnist han ikke kan ignorere. I takt med at julen nærmer seg, tvinges både Joy og Sam til å konfrontere følelsene sine.

Lang vei hjem
Ekskonen Laura var den siste kvinnen Samuel Bishop hadde trodd at han skulle holde i sine armer igjen. Hun mistet hukommelsen etter en ulykke og husker ikke noe fra den bitre skilsmissen. Laura tror at de fremdeles er himmelstormende forelsket og lykkelig gift. Nå føler hun seg klar til å gjenoppta det hete sexlivet deres. Det går ikke lang tid før Samuel innser at han leker med ilden. Han vil ikke noe mer enn å elske med sin forførende ekskone, men hva skjer når Laura får hukommelsen tilbake? Og hva om det ikke skjer?
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Harlequin / HarperCollins Nordic
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9789150743555
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Maid Under the Mistletoe ; Amnesiac Ex, Unforgettable Vows
Format: EPUB
Filstr: 2.1 MB
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger