Meny

Ut i vannet

; Inge Ulrik Gundersen (Oversetter)

Forfatteren av bestselgeren Piken på toget er tilbake! Ut i vannet er en psykologisk spenningsroman som er umulig å legge fra seg. Les mer
Vår pris
345,-
Spar
34,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

  Kjøp NÅ - få 17 bonuskroner!

Vår pris: 345,-
Spar: 34,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

  Kjøp NÅ - få 17 bonuskroner!

Om boka

En alenemor blir funnet død på bunnen av elva som renner gjennom byen. Tidligere samme sommer møtte en ung, sårbar tenåringsjente samme skjebne - og de er ikke de første kvinnene som har bøtt med livet i dette mørke vannet. Dødsfallene uroer både elva og byen, og sammen med de døde trekkes en lang historie full av skjulte tragedier opp fra vannet.

Igjen sitter en ensom jente på femten år - hun er brått både foreldreløs og venneløs, og morens søster, som hun ikke har hatt kontakt med, blir oppnevnt som verge. Vergen vender bare ytterst motvillig tilbake til hjembyen hun av private grunner sverget aldri mer å sette sine bein i. 

Med den samme medrivende fortellerstemmen og samme gode blikk for den menneskelige natur som fenget millioner av lesere i Piken på toget, har Paula Hawkins levert en uhyre spennende, svært tilfredsstillende bok, som breddfull av tvister får leserne til å lure på om de blir forført av sine følelser og av hukommelsen, og som på uhyggelig vis demonstrerer hvordan fortida kan strekke lange, mørke armer inn i livet, her og nå.

Vokt deg for stille vann - du vet aldri hva som lurer i dypet ...

«Hawkins er førstedamen i gruppen kvinnelige forfattere - tenk på Gillian Flynn og Megan Abbott - som har gjenopplivet den litterære spenningsromanen ved å trekke på en rik tradisjonen av vond vilje og sosial usikkerhet. Det finnes trøst i en mørk virkelighetsflukt, i løftet om skjulte hemmeligheter som trekkes opp i lyset.»

Vogue

 

«Avhengighetsskapende ... Denne romanen har noe for alle som leter etter neste store lese-i-ett-strekk-opplevelse.»

Marie Claire

 

«Bestill denne i tonnevis.»

Booklist (starred review)

 

«Mørk, trollbinder leserne ... Hawkins holder leserne på tå hev mens hun utforsker både de skjulte og de åpne effektene som traumer, sorg og gamle hemmeligheter kan ha på sinn, hjerter og motivasjon.»

Shelf Awareness

 

Fakta

Bla i boka