Meny
 

Vend aldri tilbake

; Kurt Hanssen (Oversetter)

Serie: Jack Reacher 18

«Nytt høydepunkt i sagaen om den ensomme vandrer Jack Reacher»

Adresseavisen Terningkast 5
Etter en dramatisk reise som begynte i iskalde South Dakota, kommer Jack Reacher endelig til Virginia. Han vil treffe major Susan Turner, kvinnen bak stemmen i telefonen i 61 timer. Men det er ikke Turner som sitter bak Reachers gamle skrivebord, det er en major ved navn Morgan. Les mer
Vår pris
199,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 199,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Om boka

Etter en dramatisk reise som begynte i iskalde South Dakota, kommer Jack Reacher endelig til Virginia. Han vil treffe major Susan Turner, kvinnen bak stemmen i telefonen i 61 timer. Men det er ikke Turner som sitter bak Reachers gamle skrivebord, det er en major ved navn Morgan. Han sier at Turner sitter i fengsel. Så sikter han Reacher for et mord han skal ha begått for seksten år siden. Til slutt gjeninnkaller han Reacher til tjeneste, med ordene: «Du er tilbake i Hæren, major. Du er min med hud og hår.»

Fakta

Bla i boka

Anmeldelser

«Nytt høydepunkt i sagaen om den ensomme vandrer Jack Reacher»

Adresseavisen Terningkast 5

«Child snubler aldri. Han holder høyere turtall enn alle andre. Og det beste av alt: Han får oss til å gjette. Vil Reacher virkelig legge fra seg tannbørsten denne gangen?»

Booklist

«Kanskje den beste Reacher-boken å lese på en øde øy. Den har et usedvanlig godt plot. Og er full av vanvittige overraskelser.»

The New York Times