Meny
 

Verdt å dø for

en Jack Reacher-thriller

; Kurt Hanssen (Oversetter)

Serie: Jack Reacher 15

«Det er likevel noe befriende å lese om urett som korrigeres og ondskap som knekkes. Handlingen er spennende med en del uventede vrier.»

Oppland Arbeiderblad Terningkast 5
Jack Reacher er på vei til Virginia, men tar en stopp i Nebraska. Allerede første kveld kommer han i klammeri med den mektige Duncan-familien, som terroriserer bøndene i fylket ved hjelp av frykt og vold. Les mer
Vår pris
363,-
Spar
36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 363,-
Spar: 36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Om boka

Jack Reacher er på vei til Virginia, men tar en stopp i Nebraska. Allerede første kveld kommer han i klammeri med den mektige Duncan-familien, som terroriserer bøndene i fylket ved hjelp av frykt og vold. Duncan-klanen smugler «varer» som ikke tåler dagens lys, og frykter at Reacher skal blande seg opp i deres saker. De må bli kvitt den brysomme fremmedkaren for enhver pris - men alle som kjenner Jack Reacher, vet at det er en umulighet.

Hva skjer i fredelige Nebraska, som det kan være verdt å dø for?


«Den som kan legge fra seg Verdt å dø for etter bare noen sider, burde de ikke lese thrillere i det hele tatt!» - Independent


"... den tenkende manns actionhelt, suveren butt-kicker og den smarteste fyren i klassen" -The Seattle Times


"Det er vanskelig å tenke seg et menneske som ikke vil la seg begeistre av denne Robin Hoood-historien om rettferdig hevn»

- Kirkus Reviews

Fakta