Meny
 

Verdt å dø for

en Jack Reacher-thriller

; Kurt Hanssen (Oversetter)

Serie: Jack Reacher 15

Det er dødelig trøbbel i gjære ...


Jack Reacher er på vei til Virginia, men tar en stopp i Nebraska. Allerede første kveld kommer han i klammeri med den mektige Duncan-familien, som terroriserer bøndene i fylket ved hjelp av frykt og vold. Les mer
Vår pris
199,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 199,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Om boka

Det er dødelig trøbbel i gjære ...


Jack Reacher er på vei til Virginia, men tar en stopp i Nebraska. Allerede første kveld kommer han i klammeri med den mektige Duncan-familien, som terroriserer bøndene i fylket ved hjelp av frykt og vold. Duncan-klanen smugler «varer» som ikke tåler dagens lys, og frykter at Reacher skal blande seg opp i deres saker. De må bli kvitt den brysomme fremmedkaren for enhver pris - men alle som kjenner Jack Reacher, vet at det er en umulighet.

Hva skjer i fredelige Nebraska, som det kan være verdt å dø for?


"Det er likevel noe befriende å lese om urett som korrigeres og ondskap som knekkes. Handlingen er spennende med en del uventede vrier."

Terningkast 5, Oppland Arbeiderblad"griper deg som et skruestikke ... umulig å begynne på uten å fullføre ... førsteklasses virkelighetsflukt."

Independent on Sunday


"Actionthrillerens mesterhåndverker (...) Fengslende lesning."

Wall Street Journal"Ikke plukk opp den siste Jack Reacher-romanen hvis du ikke har litt tid til overs, for Verdt å dø for er vanskelig å legge fra seg ... Child klarer å proppe forbløffende mengder spenning inn i romanen."

Associated Press"En modell på spennende fortellerkunst og en enestående ny bok i en serie som befinner seg i den moderne thrillerens aller fremste rekke."

Washington Post


"en av thrillersjangerens store fortellere."

The Times


"Like eksplosiv som alltid."

Daily Mirror


"Verdt å stille seg i kø for"

The Sun"Fremdeles den tenkende mannens actionhelt, en suveren slåsskjempe og den smarteste fyren i rommet."

Seattle Times


"Det er vanskelig å tenke seg et menneske som ikke vil la seg begeistre av denne Robin Hoood-historien om rettferdig hevn»

Kirkus Reviews
INTERNASJONAL BESTSELGER!

Fakta