Meny
 

Vernon God Little

en komedie i dødens nærvær fra det 21.århundre

; Silje Beite Løken (Oversetter)

«DBC Pierre har skapt en beksvart og utrolig nok - handlingsrammen tatt i betraktning - hysterisk morsom bok." Morten Abrahamsen, VG»

Vernon Gregory Little er femten år, og han er i trøbbel. Eller i problemalderen, som førstebetjenten som forhører ham om massakren på skolen hans, kaller det. 16 av Vernons klassekamerater er døde. Saken lokker media som fluer til fersk kumøkk, og småbyen Martirio i Texas oversvømmes av mer eller mindre uetterettelige pressefolk. Les mer
Vår pris
199,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 199,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Om boka

Vernon Gregory Little er femten år, og han er i trøbbel. Eller i problemalderen, som førstebetjenten som forhører ham om massakren på skolen hans, kaller det. 16 av Vernons klassekamerater er døde. Saken lokker media som fluer til fersk kumøkk, og småbyen Martirio i Texas oversvømmes av mer eller mindre uetterettelige pressefolk. Alle er ute etter sine fem minutter i rampelyset. Vernon har sine grunner til ikke å fortelle absolutt alt som skjedde den fatale dagen, og det skal han komme til å betale en høy pris for. Det byen -- og media -- trenger nå, er en syndebukk.


Terningkast 5

"DBC Pierre har skapt en beksvart og utrolig nok - handlingsrammen tatt i betraktning - hysterisk morsom bok."

Morten Abrahamsen, VG


"Vernon God Little er en sensasjonell debutroman om vår mediealders sensasjonshysteri."

Tore Rem, Dagbladet


"Suveren underdog-seier. Booker-prisvinner DBC Pierre har kanskje svindlet mye i sitt liv, men i hans debutbok finnes ikke en falsk note."

Ane Farsethås, Dagens Næringsliv

Fakta

Anmeldelser

«DBC Pierre har skapt en beksvart og utrolig nok - handlingsrammen tatt i betraktning - hysterisk morsom bok." Morten Abrahamsen, VG»

«Vernon God Little er en sensasjonell debutroman om vår mediealders sensasjonshysteri." Tore Rem, Dagbladet»