Meny
 
Vindu mot Central Park - 
      Fiona Davis
    
      Lene Stokseth

Vindu mot Central Park

en roman

; Lene Stokseth (Oversetter)

«Livlig, mystisk og rik på detaljer, vanskelig å legge fra seg!» Family Circle»

Forfatteren bak Hotellet er tilbake med en fengslende roman om grensen mellom kjærlighet og tap, suksess og konkurs, stormende følelser og galskap. Alt skjult bak veggene til Dakota-bygningen på Manhattan. Les mer
Vår pris
272,-
Spar
27,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 272,-
Spar: 27,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Forfatteren bak Hotellet er tilbake med en fengslende roman om grensen mellom kjærlighet og tap, suksess og konkurs, stormende følelser og galskap. Alt skjult bak veggene til Dakota-bygningen på Manhattan.

1884: Sara Smythe, som er tjenestepike på et fornemt London-hotell, møter Theodore Camden, en av arkitektene bak leilighetsbygningen The Dakota i New York. Hun får et eventyrlig tilbud om å bli bestyrerinne av det flotteste boligkomplekset i verden - og slik får hun også mulighet til å se mer til Theo, som bor i Dakota-bygningen med sin kone og tre barn.
1985: Bailey Camden er nylig utskrevet fra en rusklinikk, og den tidligere festjenta og interiørdesigneren står uten bolig, jobb og penger. Til tross for tette familiebånd får ikke Bailey ett øre av Camden-familiens store formue. I stedet er det kusinen Melinda som kommer til å arve det hele. Så da Melinda tilbyr henne å lede renoveringen av Dakota-bygningen, griper hun sjansen - selv om planene innebærer å ødelegge den tradisjonsrike bygningen, inkludert leiligheten Theodore Camden bodde i - og hvor han også ble drept.

Det ligger hundre år mellom Sara og Baileys skjebne, men det er mange likheter. Begge kjemper mot fristelsene de er omgitt av. De søker begge tilflukt i det gylne fengselet på Upper West Side. Men det Bailey oppdager i kjelleren, kan snu opp ned på alt hun trodde hun visste om Theodore Camden - og kvinnen som drepte ham.

Fiona Davis har nok en gang levert en fullstendig oppslukende leseropplevelse som ikke bare viser oss innsiden av en berømt institusjon, men også LIVET og løgnene til de som bodde der.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Panta
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 394
ISBN: 9788279009023
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: The address
Format: 22 x 14 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

«Livlig, mystisk og rik på detaljer, vanskelig å legge fra seg!» Family Circle»

«En medrivende roman med overraskende og underholdende tvister!» Ms. Magazine»

«En fremragende roman, mesterlig fortalt, detaljrik og historisk korrekt!» Andrew Alpern, forfatter av The Dakota: A History of the World.s Best-Known Apartment Building»

«La denne stemningsfulle romanen føre deg tilbake til en annen tid .» POPSUGAR»

«En fascinerende og velskrevet historie!» Read It Forward»