Meny
 
Camilla Läckberg: Vinger av sølv

Vinger av sølv

; Kari Bolstad (Oversetter)

Serie: Faye 2

«… drivende god underholdning. Det hele er befriende usannsynlig og det er deilig å lese om maktglade kvinner som bruker alle triksene i boka, og litt kvinnelist i tillegg, for å sikre seg makt og penger.»

, Stavanger Aftenblad

Ny spenningsroman av Sveriges krimdronning, Camilla Läckberg! Faye har mistet alt. En perfekt ektemann, en høyt elsket datter og en luksuriøs leilighet i den fineste delen av Stockholm. Vinger av sølv er en besettende spenningsroman om svik, hevn, sterke kvinner og søsterskap.

Les mer
Vår pris
332,-
Spar
47,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 332,-
Spar: 47,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Presentert av Hilde Røer Johnsrud, redaktør

Hevnen er søt

Camilla Läckberg trekker leserne inn i en besettende spenningsroman om svik, hevn, sterke kvinner og søsterskap.

Faye hadde alt. En perfekt ektemann, en høyt elsket datter og en luksuriøs leilighet i den fineste delen av Stockholm. Så mistet hun alt. I løpet av noen korte måneder med  dramatiske hendelser var alt borte – med unntaket av ønsket om hevn.

Kerstins bange anelser
Faye har utmanøvrert sin tvers igjennom usympatiske eksmann såpass grundig at han sitter i fengsel. Selv har Faye etablert seg i et nytt land. Hun har bygget opp et eget firma, Revenge, og hun nyter stor suksess. Revenge skal lanseres i USA, og Faye er full av forventninger. Men Kerstin, hennes nærmeste medarbeider og trofaste allierte, aner uro. Det er noe i gjære, Kerstin aner konturene av et ubehagelig mønster.

Ærgjerrige Faye mistet alt, men bygger seg sakte opp igjen. Når alt er i ferd med å gå galt, tar hun alle midler i bruk ...

Oppkjøpet
For at ikke USA-satsningen skal gå i vasken, haster det med å finne ut hva det er som foregår. Dersom det foregår et oppkjøpsraid, er det en alvorlig trussel mot selskapet. Og i tillegg må Faye finne ut hvem som ligger bak et  eventuelt raid – kan det være noen av eksmannens kumpaner? Faye tvinges til å vende tilbake til Stockholm, der alt startet, for å komme til bunns i den urovekkende trenden. Hun snakker med alle sine investorer, og alt tyder på at Kerstin har hatt rett. Samtidig treffer hun en nyskilt mann i hotellbaren. Han virker hyggelig og gir henne litt distraksjon oppe i alt stresset.

Kampen
Ved hjelp av en gruppe betrodde kvinner tar Faye opp kampen for å redde det som tilhører henne, seg selv og dem hun elsker. Det hjelper ikke på situasjonen at politiet fortsetter å følge med på alt Faye foretar seg, i et forsøk på å oppklare forsvinningen til Julienne, Fayes datter. Faye er under hardt press – hvordan skal hun komme seg ut av denne knipa?

Camilla Läckberg har skrudd tempoet godt til, og det er ikke lett å legge fra seg Vinger av sølv før man vet hvordan det går med Faye. 

 

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gyldendal
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 345
ISBN: 9788252591477
Utgave: 1. utg.
Format: 21 x 14 cm
Nr: 8168709
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

Camilla Läckberg (f. 1974) i Fjällbacka, en idyllisk fiskerlandsby på vestkysten av Sverige. Hun er lojal overfor røttene sine og har skrevet ti kriminalromaner hvor handlingen er lagt til Fjällbacka. Hun er også grunnlegger av Invest in Her, et investeringsselskap som investerer i produkter og tjenester som styrker kvinner og kvinnelig eierskap for å skape et mer likestilt forretningsliv. Camilla Läckberg er gift og har fire barn.