Meny
 
Vinn eller forsvinn ; Jeg. Elsker. Deg. - Sheri WitheFeather

Vinn eller forsvinn ; Jeg. Elsker. Deg.

; Kate Carlisle

Vinn eller forsvinn
Miniserie: Bedrageren (3)
Da millionæren Rand Gibson frir til Allison Cartwright, blir hun sjokkert. Han har lenge vært mannen i hennes drømmer, men å gifte seg med ham på liksom er noe annet. Les mer
Vår pris
99,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokklubb-app | Kindle

E-bok
Legg i
E-bok
Legg i
Vår pris: 99,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokklubb-app | Kindle

Vinn eller forsvinn
Miniserie: Bedrageren (3)
Da millionæren Rand Gibson frir til Allison Cartwright, blir hun sjokkert. Han har lenge vært mannen i hennes drømmer, men å gifte seg med ham på liksom er noe annet. Rand trenger en kone for å bli kvitt playboyimaget sitt, og mener at hun er som skapt for rollen. Selvsagt ønsker den irske forfatteren å bli værende i USA, men er hun egentlig så desperat at hun er villig til å gifte seg med en mann som kan komme til å knuse hjertet hennes?Jeg. Elsker. Deg.
Den innbitte ungkaren Cameron Duke er verken interessert i å gifte seg eller å få barn. Inntil Julia Parrish dukker opp i livet hans med en baby på armen. Det er ikke tvil, lille Jake er en tro kopi av faren sin, og Cameron er beredt til å gjøre hva som helst for å få være delaktig i sønnens liv. Til og med gifte seg!
Julia går med på ekteskap, siden kjemien mellom dem er hetere enn noen gang. Men snart innser hun at hun vil ha mer. Hun vil at han skal si de tre magiske ordene alle kvinner ønsker å høre.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Harlequin / HarperCollins Nordic
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9789150745528
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: A convenient Texas wedding ; Sweet surrender, baby surprise
Format: EPUB
Filstr: 2.1 MB
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger