Meny
 

Vinterhjerter

noveller

; Victoria Hislop ; Kate Mosse ; Tatiana de Rosnay ; Diane Setterfield ; Katherine Webb ; Einar Blomgren (Oversetter) ; Gøril Eldøen (Oversetter) ; Jan Chr. Næss (Oversetter) ; Jørn Roeim (Oversetter)

11 nye noveller fra noen av verdens mest populære forfattere.

Det er fem år siden. Jeg kan snakke om det nå. Snakke om det uten å få frysninger. Jeg kan til og med skrive navnet hennes: Victoria. Les mer
Vår pris
99,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokklubb-app | Kindle

Vår pris: 99,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokklubb-app | Kindle

Om boka

11 nye noveller fra noen av verdens mest populære forfattere.

Det er fem år siden. Jeg kan snakke om det nå. Snakke om det uten å få frysninger. Jeg kan til og med skrive navnet hennes: Victoria. Victoria. Victoria. Skrive navnet hennes uten å få vondt i magen. Uten å få lyst til å gjemme meg. Lyst til å drepe henne. Lyst til å gråte. Lyst til å dø. Det er mye, fem år. Mye på papiret. Fem kalendere. Fem somre. Fem vintre. En presidentperiode. Men i livet, i det virkelige livet, det som løper av sted, renner forbi, går sin gang uten at du merker det, der er fem år lite. Det er som i går.
Slik åpner Tatiana de Rosnays "Café Lowendal", en historie om to kvinner som har vært sammen med en mann ingen kan glemme. Forfatterinnen Gabrielle er besatt av å finne ut om Diego elsket Victoria mer enn han elsket henne, men begår en skjebnesvanger feil på veien ?
Vinterhjerter byr på denne og ti andre noveller skrevet av seks forfattere som er blant landets mest leste og elskede. Her møter vi Jess, som bestemmer seg for å gjøre noe drastisk med det faktum at hun ikke passer som mor, husfruen på Bramshill House som var litt for god til å leke gjemsel - og litt annerledes prinsesse på erten enn henne vi kjenner fra eventyret. Vinterhjerter byr på familiehemmeligheter, personlige dramaer, gamle herskapshus på den engelske landsbygda - noe litt mysteriøst og litt veldig humoristisk.
Til sammen har Victoria Hislop, Jamie Ford, Tatiana de Rosnay, Katherine Webb, Diane Setterfield og Kate Mosse solgt mer enn én million bøker i Norge. Samlingen Vinterhjerter er en perfekt blanding til å ta med seg foran peisen når snøen laver ned ute.

Fakta

Hvordan lese denne e-boka?