Meny
 
X måter å dø på - 
      Stefan Ahnhem
    
      Henning Kolstad

X måter å dø på

; Henning Kolstad (Oversetter)

Serie: Fabian Risk 5

Fabian Risk og kollegene overveldes av en rekke groteske mord – som tilsynelatende ikke har noe med hverandre å gjøre. Les mer
Vår pris
349,-
Spar
50,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 349,-
Spar: 50,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Det er grytidlig morgen, og Fabian Risk er helt alene på politistasjonen. Han grunner over de svært ulike og usedvanlig groteske drapene. De framstår som nesten utstudert ulike. Så får han en slags uklar idé: Hva om det er nettopp det som binder dem sammen? Da er det i så fall en seriemorder på ferde. Men samtidig er de nesten tilbake til start: For hvordan velger han sine ofre?

Terningenes diktat
Samtidig legger morderen ut fra Råå havn i en gummibåt. Han har et sverd fastspent til ryggen, og han er på vei for å ta et liv. Men hvem som skal dø vet han ikke en gang selv. Det er det terningene som befaler, og han som utfører befalingen.

Mistanke mot kollega
Samtidig med den krevende drapsetterforskningen viderefører Fabian en ytterst hemmelig etterforskning rettet mot en av sine kolleger, en kriminaltekniker. Sammen med den pensjonerte kollegaen Hilda Stubbs forsøker han å stable på beina en beviskjede som kan støtte den uhyrlige mistanken de har – nok til at det kan tas ut tiltale. Men hele etterforskningen må foregå i det skjulte, så ingen får ferten av hva de driver med.

Høyspenning
Stefan Ahnhem krever mye av sine lesere. Motiv X, den forrige boka i serien, endte med en rekke løse tråder. Vi er mange som satt med hjertet i halsen og lurte på hvordan det gikk med Fabian og de andre – og ikke minst om morderen virkelig skulle gå fri? Nå er endelig X måter å dø på kommet ut, og vi kan berolige leserne med at denne gangen får alt sin løsning. Men på veien dit er det virkelig ulidelig spennende! Grunnen til at Stefan Ahnhem kan tillate seg å kreve mye av leserne, er jo nettopp at han vet å skape utsøkt spenning. Vi anbefaler varmt noen timer i godstolen sammen med Fabian, Hilda og de andre – en mer spennende måte å fordrive noen mørke vintertimer på skal du lete lenge etter!

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Aschehoug
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 559
ISBN: 9788252590685
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: X sätt att dö
Format: 21 x 14 cm
Nr: 8155356
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

Stefan Ahnhem har vært manusforfatter innen film og TV i mer enn 20 år. Han har blant annet skrevet manus til noen av Sveriges mest populære krimserier som Wallander og Irene Huss. Debuten Offer uten ansikt ble Sveriges mestselgende i 2014, og vant også Crimetime Specsavers Award. Nordisk Film har kjøpt tv-rettigheter til de fire første bøkene om Fabian Risk. Ahnhems bøker utgis i 20 land.