Lagerrydding: Opptil 70% rabatt på bøker!
Min side Kundeservice Bli medlem

Aksjonsforskning

i skole og utdanning

Aksjonsforskning har som siktemål å diskutere aksjonsforskningen på nært hold. Boka er offensiv og konstruktiv. Artiklene formidler teoretisk innsikt, forskningsgrep og eksempler på aksjonsforskning. Det legges vekt på å dokumentere aksjonsforskningens særpreg gjennom kritiske analyser og refleksjoner. Les mer

639,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Aksjonsforskning har som siktemål å diskutere aksjonsforskningen på nært hold. Boka er offensiv og konstruktiv. Artiklene formidler teoretisk innsikt, forskningsgrep og eksempler på aksjonsforskning. Det legges vekt på å dokumentere aksjonsforskningens særpreg gjennom kritiske analyser og refleksjoner. I noen av artiklene inviteres leserne inn i aksjonsforskerens eget verksted og får sjansen til å følge prosessene fra innsiden. I andre artikler forteller forfatterne om hvilke utfordringer, dilemmaer og muligheter de møter som aksjonsforskere. Vi finner også eksempler på at forskere i ettertid reflekterer over det som gikk tapt når forskningsmiljøene ikke tillater, motiverer eller åpner for aksjonsforskning.

Boka er skrevet av skoleforskere med variert erfaingsbakgrunn. Flertallet av forfatterne arbeider ved Program for læring og praktisk pedagogikk (PLP) ved Universitetet i Tromsø.

Detaljer

Forlag
Høyskoleforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål Flerspråklig Svensk
Sider
252
ISBN
9788276345384
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2004
Format
24 x 17 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Aksjonsforskning:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv