Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Bli medlem

Blikk for bilder

om tolkning og formidling av billedkunst

Boken gir en innføring i kunstformidling, og tar for seg maleriets teknikker, grunnleggende kunstteorier og kunstformidling til barn. Boken er beregnet for lærere og kunstformidlere. Med litteraturliste, billedliste, oversikt over undervisningshjelp og museer. Les mer

369,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Boken gir en innføring i kunstformidling, og tar for seg maleriets teknikker, grunnleggende kunstteorier og kunstformidling til barn. Boken er beregnet for lærere og kunstformidlere. Med litteraturliste, billedliste, oversikt over undervisningshjelp og museer. Har register.

Detaljer

Forlag
Abstrakt
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
88
ISBN
9788279350460
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2002
Format
30 x 19 cm

Medlemmers vurdering

K
Kristine – 29.12.2004

– Denne passer for lærere eller andre som vil lære og kunst eller lære barn om kunst. I denne boken lærer du om hva kunst er, maleriets teknikker og hvordan man skal formidle kunst til barn. Selv har jeg brukt denne til å lære meg litt om kunst og hvordan jeg skal formidle dette til barn. Boken inneholder også noen kunst bilder, som "Skrik" av Edvard Munch. Er du glad i kunst og ønsker å lære mer om kunst eller kunstformidling, så anbefaler jeg denne boken på det sterkeste. Dette er i allfall en bok jeg har hatt stor nytte og glede av.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Blikk for bilder:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Treboka

Sigri Sandberg
Innbundet 
363,- 399,-
 

Tid

Carlo Rovelli
Innbundet 
318,- 349,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv