Min side Kundeservice Bli medlem

Dypt og grunnleggende norskfaglig

dybdelæring i teori og praksis

Dypt og grunnleggende norskfaglig er ei bok om dybdelæring i norskfaget. I fagfornyelsen er dybdelæring et helt sentralt begrep. Ingen vet hvordan det fremtidige samfunnet vårt kommer til å se ut, men det vi vet, er at vi kan forvente raske endringer og ukjente problemstillinger. Les mer

449,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Dypt og grunnleggende norskfaglig er ei bok om dybdelæring i norskfaget. I fagfornyelsen er dybdelæring et helt sentralt begrep. Ingen vet hvordan det fremtidige samfunnet vårt kommer til å se ut, men det vi vet, er at vi kan forvente raske endringer og ukjente problemstillinger. Kan dybdelæring gi elevene de nødvendige verktøyene for å løse komplekse utfordringer?
Boka utforsker hva begrepet dybdelæring innebærer. Er det en undervisningsmetode, en vurderingsform eller et læringssyn? Eller en salig blanding av alt? Er dybdelæring bare et nytt buzz-ord, keiserens nye klær, eller kan det gi oss et fornyet syn på hva det er som er dypt og grunnleggende norskfaglig?
Dypt og grunnleggende norskfaglig gir leseren et teoretisk grunnlag og en praktisk innføring i hva dybdelæring kan gi av muligheter i norskfaget. Norskfaget har dype røtter i dybdelæring, og boka har som mål å vise at faget både kan bli revitalisert og få ny aktualitet gjennom ulike dybdelæringsprosesser.
Boka henvender seg til lærere, lærerstudenter, lærerutdannere og forskere.

Detaljer

Forlag
Landslaget for norskundervisning / Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
191
ISBN
9788245032598
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Dypt og grunnleggende norskfaglig
Format
24 x 17 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Dypt og grunnleggende norskfaglig:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Pilot

Ola Engelien
Paperback 
719,-
 

Uke 40

Taran L. Bjørnstad
Innbundet 
288,- 329,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv